Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Enal-elektro d.o.o. Beograd

Enal-elektro d.o.o. Beograd logo
Srbobranska 2
Beograd
SRBIJA
011/6558997
105883779
20482672

Enal-elektro d.o.o. Beograd


Firma Enal-elektro d.o.o je osnovana 05.12.2008.godine sa sedištem u Beogradu. Poslovna ispostava u Nemačkoj se nalazi u Augsburgu. Osnovana je kao kontigent firma koja omogućava državljanima R.Srbije privremeni rad u R.Nemačkoj. Osnovna delatnost firme je izvođenje električnih instalacija na različitim objektima kao što su stambene zgrade, bolnice, hoteli, trgovinski centri itd. Izvodimo kako klasične energetske tako i instalacije za dojavu požara, provala, video nadzora itd. Firma poseduje dva edukativna centra u Loznici i Kraljevu u kojima vrši obuku i stručno usavršavanje elektromontera za sopstvene potrebe i nakon uspešno završene obuke kandidati se upućuju na privremeni rad u R.Nemačku.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Firma nudi dva principa zaposlenja: princip direktnog odlaska za kandidate sa dugogodišnjim radnim iskustvom u izvođenju električnih instalacija i princip obuke za kandidate sa minimalnim ili nikakvim radnim iskustvom. Kada nam kandidat dostavi svoj CV pozivamo ga na informativni razgovor koji se obavlja u Loznici i Kraljevu, shodno mestu odakle kandidat dolazi na taj centar se i upućuje. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.