Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Endava

Endava logo
Milutina Milankovića 9đ
Beograd
SRBIJA
+381 11 205 7400
251-500
100026798
06425747

Endava


Endava je javna tehnološka kompanija, sa preko 17 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz rešenja “Digital Evolution”, “Agile Transformation” i “Automation”, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije.

Endava ima više od 4.700 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji.

Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, Endava je prepoznala značaj ulaganja i u svoje zaposlene i njihove karijere i na taj način se istakla kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u regionima u kojima posluje.
 

NAŠA FILOZOFIJA

Svoju organizaciju izgradili smo oko jednostavne filozofije: fokusirali smo se na pomaganje ljudima da uspeju. Ljudima koji rade za nas, ljudima s kojima sarađujemo i ljudima koji koriste naše sisteme i aplikacije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces zapošljavanja u Endavi je osmišjen tako da bira buduće zaposlene na osnovu njihove spremnosti da uče, sposobnosti da se uklope u jedinstvenu kulturu Endave i osnovnog znanja za poziciju za koju se prijavljuju. Kandidat će proći kroz HR intervju, gde će glavne teme biti kompetence relevantne za dato radno mesto, prethodno iskustvo i budući planovi. Ukoliko dati intervju dobro prođe, biće zakazan tehnički, čiji je cilj provera trenutnog nivoa tehničkog znanja kandidata i sposobnost za sticanje novih kompetencija. Završni intervju se obavlja kao treći korak, uz angažman menadžera koji procenjuje sve sposobnosti kandidata u jednoj završnoj oceni. Svi intervjui traju oko sat vremena i kandidat je svestan svog statusa tokom celog procesa.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Endava nudi rad na veoma zanimljivim projektima za klijente koji su svetski lideri u oblastima u kojima posluju. 

​Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, Endava veruje da njena najveća snaga leži u ljudima, pa je zato uvela Sistem za razvoj karijere svakog zaposlenog. Na raspolaganju su i online kursevi i stalne obuke, kao i biblioteka, i druge mogućnosti podsticanja profesionalnog razvoja.

Naš poslovni prostor pruža i mogućnost za opuštanje i druženje, a na raspolaganju su stoni tenis, fudbal, kao i sobe za igru. Zaposleni u Endavi mogu uživati u organizovanim sportskim aktivnostima tokom radnog vremena, kao što su fudbal i odbojka, a za zainteresovane je obezbeđena i teretana i pristup drugim, željenim sportskim objektima. Zaposleni imaju i privatno zdravstveno osiguranje. 

 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.