Endava-logo

Endava

Endava-bg

O kompaniji

Endava je tehnološka kompanija, sa preko 20 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju. Kroz uvođenje digitalnih rešenja, automatizaciju procesa i agilne transformacije kompanija, Endava pomaže svojim klijentima da budu više angažovani, odgovorni i efikasni podržavajući ih od ideje do realizacije. Od 2018. godine akcijama Endave se može trgovati na njujorškoj berzi.

Endava ima više od 7.200 zaposlenih smeštenih u kancelarijama u Severnoj Americi i Zapadnoj Evropi i razvojnim centrima u Rumuniji, Moldaviji, Bugarskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Argentini, Urugvaju, Venecueli i Kolumbiji. U Srbiji je prisutna od 2015. godine, kada se spojila sa domaćom kompanijom PSTech (jednim od srpskih pionira na tržištu pružanja usluga softverskog razvoja). Početkom 2020. godine Endava je udružila snage sa Comtrade Digital Services i broj zaposlenih inženjera u Srbiji prešao je 750. Sa sedištem u Beogradu, Endava je jedna od najvećih softverskih kompanija u zemlji, dok više od 80 inženjera radi iz kancelarija u Kragujevcu i Čačku.

Naša filozofija je veoma jednostavna: Fokusirani smo na uspeh ljudi: ljudi koji rade u Endavi, ali i onih s kojima sarađujemo i koji koriste naše sisteme i aplikacije.

Zaposleni u Endavi imaju mogućnost da radom na velikim projektima, zajedno sa kolegama iz drugih zemalja sarađuju sa klijentima koji su svetski lideri u oblastima u kojima posluju, i tako steknu neophodno iskustvo i budu uvek u toku sa primenom aktuelnih tehnologija i najnovijih trendova. Kompanija nudi i mogućnost rotacije na projektima, ukoliko neko želi da radi na drugom projektu ili sa drugim tehnologijama.

Pored ulaganja u dugoročne odnose sa klijentima, verujemo da naša najveća snaga leži u ljudima. Zato smo osmislili Sistem za razvoj karijere, koji prati napredak i individualne potrebe svakog zaposlenog. Osim potrebnih tehničkih obuka i treninga, organizujemo interno deljenje znanja kroz radionice i sesije, koje zovemo Pass it on. Naši zaposleni imaju mogućnost da usavršavaju engleski jezik, koriste online kurseve na internoj platformi Endava University, koriste besplatno platforme Safari, Coursera, Udemy, Front End Masters, Pluralsight, itd. ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije i druge stručne događaje. Trudimo se da obezbedimo dovoljno mogućnosti kako za lični, tako i za karijerni razvoj.

Posebnu pažnju obraćamo i na juniore. Prve kontakte sa studentima ostvarujemo saradnjom sa studentskim organizacijama i saradnjom sa svim najvećim tehničkim faktultetima u zemlji. Za studente završnih godina i svršene diplomce nekoliko puta godišnje organizujemo tromesečne plaćene prakse, nakon koje izabrani praktikanti dobijaju i ponudu za posao.

Prijatna radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da našim zaposlenima pružimo inspirativno radno okruženje. Osim savremeno uređenih kancelarija, postoje i game room-ovi i biblioteka, koji su na raspolaganju svim zaposlenima. U toku radnog vremena zaposleni imaju mogućnost da idu na fudbal, košarku i odbojku.  

Želite da postanete deo našeg tima? Pošaljite svoj CV na jobs.belgrade@endava.com

Beneficije

Obezbeđen parking

Rad na daljinu

Program mentorstva

Godišnji odmor i slobodni dani

Rad od kuće

Obezbeđena oprema za rad

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

Proces selekcije

Endava je kompanija koja konstantno raste i širi svoje timove, pa o procesu regrutacije i selekcije posebno vodimo računa.

Verujemo da proces selekcije mora biti dvosmeran: kao što mi tražimo najbolje ljude za našu kompaniju, tako i naši kandidati treba da nađu najbolje radno mesto za sebe. Zato smo otvoreni za sva pitanja, nedoumice, sugestije i zahteve kandidata, kako bi ovaj proces bio prijatan za obe strane.

Proces se sastoji iz 3 kruga:

1) HR Intervju

✅Pričamo o kompaniji, kulturi, uslovima rada

✅Prolazimo kroz tvoje radno iskustvo

✅Odgovaramo na tvoja pitanja

2) Tehnički Intervju

✅Pričamo o prethodnim projektima i korišćenim tehnologijama

✅Teorijskim osnovama i principima

✅Prolazimo kroz algoritamski zadatak

3) Finalni Intervju

✅Diskusija o trenutnim prilikama u Endavi

✅Odgovaramo na tvoja pitanja vezano za timove, projekte i naš način rada

👌🏻Ukoliko smo fit, komuniciramo ti ponudu 👋🏻

Više o trenutno otvorenim pozicijama možete naći na https://careers.endava.com/en/Search-Job?locations=Belgrade

Vrsta selekcije

Intervju

Krugovi selekcije

3kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Endava

Endava

Društvene mreže

Adresa

Milutina Milankovića 9đ

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

06425747

PIB

100026798

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.