Endava
Endava

Endava

O kompaniji

Inspirisani načinom na koji tehnologija postaje sve važniji činilac u načinu na koji živimo i radimo, 2000. godine stvorili smo tehnološku kompaniju koja počiva na jednostavnoj filozofiji – pomaganje ljudima na putu ka uspehu ljudima sa kojima radimo, ljudima sa kojima sarađujemo i ljudima koji koriste aplikacije i sisteme koje kreiramo, dizajniramo i kojima upravljamo.


Nakon više od 20 godina iskustva u radu sa nekim od vodećih svetskih kompanija za finansije, osiguranje, telekomunikacije, medije, tehnologiju i maloprodaju, možemo da kažemo da je Endava postigla uspeh upravo zahvaljujući njima - sjajnim pojedincima koji rade kod nas.

 Njih je trenutno više od 10.000 u kancelarijama raspoređenim u 53 grada u 25 država sveta. Koristeći najnovije tehnologije, zajedno osmišljavamo I isporučujemo inovativna rešenja koja pomažu našim klijentima u procesu stalne digitalne transformacije poslovnih procesa.

Iako smo lokacijski vezani za Srbiju, naši ljudi mogu da rade na projektima i sa klijentima iz bilo kog dela sveta, kroz rad u kroslokacijskim timovima.


U Srbiji smo prisutni od 2015. godine, kada smo priču o uspehu započeli u prestonici. Nekoliko godina kasnije, naš tim je značajno veći i decentralizovaniji, pa su Endavini stručnjaci raspoređeni u kancelarijama širom zemlje, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu.


Enadava brine o vašoj karijeri

I dok naši zaposleni rade na izazovnim projektima za neke od industrijskih lidera u oblastima u kojima posluju, njihov progres je jedan od najvažnijih projekata kompanije. Napredak i individualne potrebe svakog pojedinca prate se kroz Sistem za razvoj karijere.

Osim potrebnih tehničkih obuka i treninga, organizujemo interno deljenje znanja kroz radionice i sesije, a naši zaposleni imaju mogućnost da usavršavaju engleski jezik, koriste online kurseve na internoj platformi Endava University, nadograđuju svoje znanje uz besplatno koriščenje platformi Safari, Coursera, Udemy, Front End Masters, Pluralsight, ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije i druge stručne događaje. Trudimo se da obezbedimo dovoljno mogućnosti kako za lični, tako i za karijerni razvoj.


Prijatna radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da pružimo inspirativno radno okruženje. Osim savremeno uređenih kancelarija, za fizičko i mentalno opuštanje na raspolaganju su game room-ovi i biblioteka, a u ponudi su i različite sportske aktivnosti.


Od uvođenja remote režima osmislili smo, sada već nagrađivani, Wellbeing program koji okuplja mnoštvo alata i resursa organizovanih oko četiri ključna stuba - um, telo, dom i zajednica.


Pored dugačke liste benefita, Endava svim zaposlenima, bez obzira na senioritet, omogućava štednju u akcijama kompanije kroz naš Share Safe program.

Želite da postanete deo našeg tima? Pošaljite svoj CV na jobs.serbia@endava.com

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

Beneficije

Proces selekcije

Endava je kompanija koja konstantno raste i širi svoje timove, pa o procesu regrutacije i selekcije posebno vodimo računa.

Verujemo da proces selekcije mora biti dvosmeran: kao što mi tražimo najbolje ljude za našu kompaniju, tako i naši kandidati treba da nađu najbolje radno mesto za sebe. Zato smo otvoreni za sva pitanja, nedoumice, sugestije i zahteve kandidata, kako bi ovaj proces bio prijatan za obe strane.

Proces se sastoji iz 3 kruga:

1) HR Intervju

✅Pričamo o kompaniji, kulturi, uslovima rada

✅Prolazimo kroz tvoje radno iskustvo

✅Odgovaramo na tvoja pitanja

2) Tehnički Intervju

✅Pričamo o prethodnim projektima i korišćenim tehnologijama

✅Teorijskim osnovama i principima

✅Prolazimo kroz algoritamski zadatak

3) Finalni Intervju

✅Diskusija o trenutnim prilikama u Endavi

✅Odgovaramo na tvoja pitanja vezano za timove, projekte i naš način rada

👌🏻Ukoliko smo fit, komuniciramo ti ponudu 👋🏻

Više o trenutno otvorenim pozicijama možete naći na https://careers.endava.com/en/Search-Job?locations=Belgrade

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Milutina Milankovića 9đ, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06425747

PIB

100026798

Broj zaposlenih

501 - 1000