Enel d.o.o. Beograd

Enel d.o.o. Beograd

O kompaniji

ENEL d.o.o. Beograd je preduzeće za  razvoj i proizvodnju uređaja za merenje i menadžment električne energije, kao i opreme za njihovo testiranje i overu. Enel ima ISO 9001:2001 sertifikat. Brojila proizvodnje Enel d.o.o. Beograd imaju DLMS sertifikate. ENEL d.o.o. Beograd je osnovan 1995. kao privatno preduzeće za razvoj, proizvodnju i plasman uređaja za merenje i menadžment električne energije.

ENEL proizvodi uređaje u savremenoj digitalnoj tehnologiji koja je rezultat sopstvenog razvoja. Firma ima sektore razvoja, proizvodnje, trgovine, kao i stranu ekspozituru.

Firma je zasnovana na proizvodima vrhunskog kvaliteta u svojoj oblasti. Eksploataciona iskustva ENEL-ovih proizvoda su u vrhu svoje industrije. ENEL nudi korisnicima stručno znanje, kvalitetnu proizvodnju, poštovanje rokova, brz servis i poslovnost. 

Neki od naših najistaknutijih uredjaja su, direktna trofazna brojla, direktne trofazne merne grupe, modemi, sistemi za zbirno merenje energije, MTK prijemnici, i ostalo.

Kompanija saradjuje sa renomiranim firmama, proizvodjačima i trgovcima u Americi, Nemačkoj, kao i u regionu. U okviru Srbije saradjuje sa sa nekim od najznačajnijih domaćih preduzeća.

Kontakt

Adresa

Petrovaradinska 26, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17080890

PIB

100268545

Broj zaposlenih

20 - 50