Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Enel PS d.o.o.

Enel PS d.o.o. logo
Zelengorska 1G
Beograd
SRBIJA
+381 11 3132113
101-250
100822561
17358430

Enel PS d.o.o.


Enel PS, kao inženjerska kuća, većinu svoje energije usmerava ka kompleksnim rešenjima prilagođenim biznisu korisnika, što omogućava da se nesmetano fokusiraju na svoje osnovno poslovanje. 

Mi preuzimamo konsultantske, razvojne i servisne projekte na sebe i pružamo kompletnu uslugu korisniku u oblasti Data Centara.

Enel PS se tokom prethodnih 20 godina bavi kompleksnim rešenjima u obezbeđivanju pouzdanosti i kontinuiteta poslovanja IT infrastrukture. Samim tim, akumulacija znanja i veština koje posedujemo omogućava nam da pružimo rešenje koje će biti ekonomično, efikasno i pouzdano.

www.enelps.com

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Naš tim trenutno čini oko 115 zaposlenih, ljudi od duha i energije, čije znanje i predanost su utkani u uspehe ENEL PSa. Vrednosti koje negujemo kroz naš svakodnevni rad su: timski rad, znanje, kvalitet i inovativnost. Mi smo veliki tim koji funkcioniše kao porodica pa u izboru novih članova vodimo se upravo ovim vrednostima, jer nam je važno da radimo u dobroj atmosferi. 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Timski rad gradimo i održavamo kroz niz aktivnosti koji našu EnelPS porodicu ojačavaju, pa zato imamo naše voćne dane, porodične dane, timbildinge i dane kada slavimo naše uspehe i marljivost u radu.

Kao i svakoj porodici brinemo za zdravlje naših članova pa nam je na raspolaganju zdravstveni i sportski program.

A smatramo da je najveća prednost rada u EnelPSu dobra atmosfera koju svi zajedno gradimo kroz otvoren i pozitivan pristup i komunikaciju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.