Energotehnika Južna Bačka d.o.o.
Energotehnika Južna Bačka d.o.o.

Energotehnika Južna Bačka d.o.o.

Znanje u službi kvaliteta!

O kompaniji

Šest decenija činimo da energija nađe put do potrošača. Sistemi koje projektujemo i izrađujemo su kvalitetni, pouzdani, trajni i bezbedni po ljude i životnu sredinu.


„Energotehnika Južna Bačka“ je projektno orijentisana organizacija koja primenjuje najsavremenije metode za upravljanje projektima uz primenu različitih standarda, poput IEC, SRPS, EEN, ISO i savremenih softverskih alata.


VIZIJA


Naš logo je garancija kvaliteta u oblasti energetike.


Kompanija želi da održi vodeću poziciju na tržištu energetike i bude u društvu najprestižnijih kompanija Evrope.


MISIJA


Kroz odnos zasnovan na obostranom poverenju, lojalnosti i profesionalizmu, kao i na predviđanju i odgovaranju na potrebe naših investitora, poslovnih partnera i zaposlenih, Energotehnika Južna Bačka kao projektno orijentisana organizacija obavlja poslove inženjeringa, proizvodnje, izgradnje i održavanja energetskih objekata i trgovine na veliko energetskom opremom, koristeći i poštujući najviše standarde i savremene tehnologije i metode za realizaciju svih ugovorenih projekata.

Beneficije

Proces selekcije

Posvećenost, stručnost i timski duh je ono što nas čini uspešnima, postani i ti deo našeg tima!

U našoj kompaniji proces selekcije teče kroz nekoliko faza:

1. Objavimo oglas sa svim neophodnim informacijama za radno mesto koje oglašavamo. Ukoliko Vaš profil, znanje i iskustvo odgovara onome što tražimo u konkursu, možete očekivati naš poziv! Pozivamo samo kandidate koji ispunjavaju kriterijume u roku od 5 dana od momenta isteka oglasa.

2. Nakon odabira biografija, vreme je da se upoznamo i vidimo u prvom krugu intervjua. Na intervjuu je prisutan HR menadžer i rukovodilac tima koji traži pojačanje. Važno je da na ovom razgovoru budete iskreni, motivisani, da jasno opišete ono čime ste se bavili i kako bi mogli da doprinesete kao budući član našeg tima. Mi, s druge strane, postavljamo pitanja da bi što bolje razumeli i imali jasniju sliku o Vašim znanjima, iskustvima, radnoj etici, kompetencijama. Takođe, transparentno ćemo Vam predstaviti sve informacije o poziciji za koju aplicirate, uslovima rada u našoj kompaniji, timu u kojem ćete biti i generalno šta možete da očekujete od nas kao poslodavca.

3.Ukoliko ste prošli prvi krug selekcije, zovemo Vas na još jedan razgovor, ovog puta sa Direktorom Direkcije ili izvršnim Direktorom u čijem delokrugu je i pozicija za koju ste aplicirali. Nakon detaljnijeg razgovora o Vašim kompetencijama, radnom iskustvu i Vašem pogledu na neke izazove koji bi se pred Vas postavili, pričamo i o Vašim očekivanjima od nas kao poslodavca.

4. Naredni korak je razgovor sa psihologom i testiranje (test ličnosti i sposobnosti).

5. Ukoliko se odlučimo za Vas, pozivamo Vas i predstavljamo ponudu za zasnivanje radnog odnosa u našoj kompaniji!

Proces od momenta oglašavanja do ponude za posao traje do 30 dana. Svi kandidati sa kojima  se vidimo na intervjuu, dobijaju informacije šta je naredni korak u procesu. Takođe,pozivamo i obevaštavamo one koji nažalost nisu prošli dalje u procesu selekcije.

Svi kandidati koji su zainteresovani za rad u našoj kompaniji, ne moraju da čekaju otvoren oglas za neku poziciju, već mogu svoju biografiju poslati i na mejl konkurs@entjuba.rs , a mi ćemo sve prijave pregledati, sačuvati i pozvati Vas kad se za to ukaže prilika!

Dobro došli u naš tim!

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Put novosadskog partizanskog odreda 1, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

20001917

PIB

104075834

Broj zaposlenih

251 - 500