enjoy.ing software engineering d.o.o.-logo

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Enjoy the ride.

enjoy.ing software engineering d.o.o.-bg

O kompaniji

enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije. Pretežno su to klijenti iz Zapadne Evrope sa nemačkog govornog područja, najviše iz Švajcarske.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja. Naša inženjerska ekspertiza konstantno napreduje - koristimo najbolje i najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, PHP, Web tehnologijama generalno, Mobilnim tehnologijama, kao i u radu sa bazama podataka. Kada govorimo o metodologijama i procesima razvoja softverskih proizvoda, najčešće koristimo agilni razvoj (SCRUM) ali u nekim slučajevima i Waterfall.

​Dajemo sve od sebe da stvorimo radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana. Za naše kolege koji rade u kreativnim i izazovnih međunarodnim projektima, mi obezbeđujemo vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Snažno verujemo u čisti profesionalizam sa puno pozitivnog duha. Mi uživamo u razvoju softvera!
 

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđen parking

Rad od kuće

Hrana i piće

Zabavni sadržaj

Timska druženja

Sport i rekreacija

Zdravlje

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

enjoy.ing software engineering d.o.o.

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 9e, GTC 41

Beograd, Beograd

Srbija

Kontakt

+381 (0) 11  40 30 150

Matični broj

21117307

PIB

109043566

Broj zaposlenih

101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.