enjoy.ing software engineering d.o.o.

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Poslovi

Frontend Developer (iOS/Web)

Belgrade

rok 25.06.2020.

JEE Developer

Belgrade

rok 25.06.2020.

Frontend React Developer

Beograd

rok 04.06.2020.

PHP Developer

Niš

rok 04.06.2020.

O nama

enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije. Pretežno su to klijenti iz Zapadne Evrope sa nemačkog govornog područja, najviše iz Švajcarske.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja. Naša inženjerska ekspertiza konstantno napreduje - koristimo najbolje i najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, PHP, Web tehnologijama generalno, Mobilnim tehnologijama, kao i u radu sa bazama podataka. Kada govorimo o metodologijama i procesima razvoja softverskih proizvoda, najčešće koristimo agilni razvoj (SCRUM) ali u nekim slučajevima i Waterfall.

​Dajemo sve od sebe da stvorimo radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana. Za naše kolege koji rade u kreativnim i izazovnih međunarodnim projektima, mi obezbeđujemo vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Snažno verujemo u čisti profesionalizam sa puno pozitivnog duha. Mi uživamo u razvoju softvera!
 

Naši zaposleni

Goran Mihajlović
Senior .NET Software Engineer

Radim u enjoy.ing-u od 2015. godine.  Za to vreme imao sam priliku da budem deo internacionalnog tima, koji radi za jednu od vodećih evropskih aviokompanija. Rad u jednoj tako izazovnoj i uzbudljivoj industriji zahteva konstantan balans izmedju inovacija i stabilnosti. Rad sa novim tehnologijama se podrazumeva i podržava od strane kompanije, koja je uvek spremna da uloži u lični napredak zaposlenih. Sa druge strane, tu je i tim stručnih kolega, koje svojim iskstvom i ekspertizom drže visok nivo kvaliteta naših rešenja. Na kraju, želeo bih da pomenem i menadžment kompanije, koji ima razumevanja za potrebe zaposlenih, te nam obezbedjuje optimalne uslove za rad i kreativnost.

Ana Rajčić
Recruitment Lead

​Nakon nekoliko godina rada u agencijama za zapošljavanje, april 2016. godine je bio idealan trenutak za početak građenja karijere u internom HR odeljenju. I imala sam sreće da to bude na pravom mestu.
Kao HR & Recruitment Specialist imam jedan veliki izazov, a to je - birati nove kolege i opravdati očekivanja da budu fenomenalni kao što su ljudi koji već rade sa nama. U HR timu nemamo striktnu raspodelu zaduženja, već zajedno radimo na našem najvećem zadatku – trudimo se da naziv kompanije bude ono kako kolege opisuju svoj posao kod nas.
Prija mi sloboda u radu i poverenje koje enjoy.ing ima u mene, kao i otvorenost za ideje i predloge. Mnogi benefiti koje kompanija nudi (privatno zdravstveno osiguranje, parking, sportske aktivnosti i sl.) mi omogućuju da se usredsredim na posao i ne razmišljam puno o ostalim životnim obavezama koje mi „zadaju muke” :)

Nemanja Žutić
Senior Java Software Engineer

Zaposlenje u enjoy.ing-u mi je omogućilo da se priključim velikom međunarodnom projektu. Tehnički izazovi su samo deo svakdnevnog posla tako da sam pored napretka na profesionalnom planu stekao dosta iskustva u radu na velikom projektu koje smatram veoma vrednim. U enjoy.ing-u postoji kultura deljenja novih znanja. Svakodnevno imam priliku da sarađujem sa izvrsnim inženjerima i “pomoć prijatelja” je uvek opcija kad se negde zapne. Uslovi za rad su odlični i atmosfera na poslu je opuštena. Pogodnosti za zaposlene su brojne ali definitivno najbolji aspekt rada u enjoy.ing-u su fenomenalne kolege.
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/enjoying.rs

Kontakt

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 9e, GTC 41, Beograd, SRBIJA

office@enjoying.rs, internship@enjoying.rs

https://www.enjoying.rs/

+381 (0) 11  40 30 150
Facebook
Twitter