enjoy.ing software engineering d.o.o.

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Poslovi

O nama

 enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu i Nišu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije. Pretežno su to klijenti iz Zapadne Evrope sa nemačkog govornog područja, najviše iz Švajcarske.
enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja. Naša inženjerska ekspertiza konstantno napreduje - koristimo najbolje i najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, PHP, Web tehnologijama generalno, Mobilnim tehnologijama, kao i u radu sa bazama podataka. Kada govorimo o metodologijama i procesima razvoja softverskih proizvoda, najčešće koristimo agilni razvoj (SCRUM) ali u nekim slučajevima i Waterfall.
​Dajemo sve od sebe da stvorimo radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana. Za naše kolege koji rade u kreativnim i izazovnih međunarodnim projektima, mi obezbeđujemo vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Snažno verujemo u čisti profesionalizam sa puno pozitivnog duha. Mi uživamo u inženjeringu!

Naši zaposleni

Miloš Denić
Senior Java Softver Inženjer

Svoju karijeru u Enjoy.ing-u započeo sam pre 2 godine na  preporuku prijatelja. Privukao me je rad u najnovijim tehnologijama, što povlači mogućnost konstantnog napredovanja i profesionalnog usavršavanja. Obaveze su raznovrsne, ali kolege su uvek tu da pomognu i podele svoje znanje i iskustvo, što je od izuzetne koristi u svakodnevnom radu. Nadređeni su otvoreni za ideje, želje i primedbe zaposlenih i nastoje da ih reše na što bolji i efikasniji način.

Ana Ćorić
​HR & Recruitment Specialist

​Nakon nekoliko godina rada u agencijama za zapošljavanje, april 2016. godine je bio idealan trenutak za početak građenja karijere u internom HR odeljenju. I imala sam sreće da to bude na pravom mestu.
Kao HR & Recruitment Specialist imam jedan veliki izazov, a to je - birati nove kolege i opravdati očekivanja da budu fenomenalni kao što su ljudi koji već rade sa nama. U HR timu nemamo striktnu raspodelu zaduženja, već zajedno radimo na našem najvećem zadatku – trudimo se da naziv kompanije bude ono kako kolege opisuju svoj posao kod nas.
Prija mi sloboda u radu i poverenje koje enjoy.ing ima u mene, kao i otvorenost za ideje i predloge. Mnogi benefiti koje kompanija nudi (privatno zdravstveno osiguranje, parking, sportske aktivnosti i sl.) mi omogućuju da se usredsredim na posao i ne razmišljam puno o ostalim životnim obavezama koje mi „zadaju muke” :)

Vladimir Timotijević
​.NET Softver inženjer

Avio industrija pruža širok spektar izazova sa kojima se zaposleni u njoj sreću svakog dana. Jedan od ključnih faktora uspeha je automatizacija biznis procesa. enjoy.ing mi je omogućio da radeći sa timom iskusnih stručnjaka imlementiram sistem za online rezervaciju letova stranih avio kompanija. Radeći sa poslednjim tehnologijama u komunikaciji sa klijentima iz inostranstva, konstantno imam mogućnost za unapređenje profesionalnog i poslovnog znanja. Pored odličnih uslova rada, enjoy.ing obezbeđuje i odlične uslove za relaksaciju. Ova kompanija je ispunila moja očekivanja, a siguran sam da će i tvoja.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/enjoying.rs

Kontakt

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 9e, GTC 41, Beograd, SRBIJA

jobs@enjoying.rs, internship@enjoying.rs

https://www.enjoying.rs/

+381 (0) 11  40 30 150
Facebook
Twitter