enjoy.ing software engineering d.o.o.

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Poslovi

Senior Drupal Developer

Belgrade or fully remote

rok 24.12.2020.

Full Stack Java Developer

Belgrade or fully remote

rok 23.12.2020.

Frontend (React) Developer

Belgrade or fully remote

rok 19.12.2020.

Linux Administrator

Belgrade or fully remote

rok 06.12.2020.

Java Developer - Adobe Experience Manager

Niš or fully remote

rok 05.12.2020.

.NET Software Engineer

Belgrade or fully remote

rok 05.12.2020.

QA Engineer

Belgrade or fully remote

rok 05.12.2020.

Senior React and iOS Developer

Belgrade or fully remote

rok 04.12.2020.

Senior .NET Developer

Belgrade or fully remote

rok 03.12.2020.

DevOps Engineer

Belgrade or fully remote

rok 03.12.2020.

Linux Administrator/Cloud Engineer

Belgrade or fully remote

rok 01.12.2020.

Scrum Master

Belgrade or fully remote

rok 30.11.2020.

Full Stack .NET Developer

Belgrade or fully remote

rok 30.11.2020.

O nama

enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom. Naši klijenti dolaze iz različitih industrija i čine ih najuspešnije međunarodne kompanije iz finansijskog sektora, telekomunikacione i avio industrije. Pretežno su to klijenti iz Zapadne Evrope sa nemačkog govornog područja, najviše iz Švajcarske.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja. Naša inženjerska ekspertiza konstantno napreduje - koristimo najbolje i najnovije trendove u tehnologijama kao što su Java, .NET, PHP, Web tehnologijama generalno, Mobilnim tehnologijama, kao i u radu sa bazama podataka. Kada govorimo o metodologijama i procesima razvoja softverskih proizvoda, najčešće koristimo agilni razvoj (SCRUM) ali u nekim slučajevima i Waterfall.

​Dajemo sve od sebe da stvorimo radno okruženje u kome će zaposleni uživati svakog radnog dana. Za naše kolege koji rade u kreativnim i izazovnih međunarodnim projektima, mi obezbeđujemo vrhunske radne uslove, treninge i razvojne mogućnosti. Snažno verujemo u čisti profesionalizam sa puno pozitivnog duha. Mi uživamo u razvoju softvera!
 

Naši zaposleni

Goran Mihajlović
Senior .NET Software Engineer

Radim u enjoy.ing-u od 2015. godine.  Za to vreme imao sam priliku da budem deo internacionalnog tima, koji radi za jednu od vodećih evropskih aviokompanija. Rad u jednoj tako izazovnoj i uzbudljivoj industriji zahteva konstantan balans izmedju inovacija i stabilnosti. Rad sa novim tehnologijama se podrazumeva i podržava od strane kompanije, koja je uvek spremna da uloži u lični napredak zaposlenih. Sa druge strane, tu je i tim stručnih kolega, koje svojim iskstvom i ekspertizom drže visok nivo kvaliteta naših rešenja. Na kraju, želeo bih da pomenem i menadžment kompanije, koji ima razumevanja za potrebe zaposlenih, te nam obezbedjuje optimalne uslove za rad i kreativnost.

Ana Rajčić
Recruitment Lead

​Nakon nekoliko godina rada u agencijama za zapošljavanje, april 2016. godine je bio idealan trenutak za početak građenja karijere u internom HR odeljenju. I imala sam sreće da to bude na pravom mestu.
Kao HR & Recruitment Specialist imam jedan veliki izazov, a to je - birati nove kolege i opravdati očekivanja da budu fenomenalni kao što su ljudi koji već rade sa nama. U HR timu nemamo striktnu raspodelu zaduženja, već zajedno radimo na našem najvećem zadatku – trudimo se da naziv kompanije bude ono kako kolege opisuju svoj posao kod nas.
Prija mi sloboda u radu i poverenje koje enjoy.ing ima u mene, kao i otvorenost za ideje i predloge. Mnogi benefiti koje kompanija nudi (privatno zdravstveno osiguranje, parking, sportske aktivnosti i sl.) mi omogućuju da se usredsredim na posao i ne razmišljam puno o ostalim životnim obavezama koje mi „zadaju muke” :)

Nemanja Žutić
Senior Java Software Engineer

Zaposlenje u enjoy.ing-u mi je omogućilo da se priključim velikom međunarodnom projektu. Tehnički izazovi su samo deo svakdnevnog posla tako da sam pored napretka na profesionalnom planu stekao dosta iskustva u radu na velikom projektu koje smatram veoma vrednim. U enjoy.ing-u postoji kultura deljenja novih znanja. Svakodnevno imam priliku da sarađujem sa izvrsnim inženjerima i “pomoć prijatelja” je uvek opcija kad se negde zapne. Uslovi za rad su odlični i atmosfera na poslu je opuštena. Pogodnosti za zaposlene su brojne ali definitivno najbolji aspekt rada u enjoy.ing-u su fenomenalne kolege.
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/enjoying.rs

Kontakt

enjoy.ing software engineering d.o.o.

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 9e, GTC 41, Beograd, SRBIJA

office@enjoying.rs, internship@enjoying.rs

https://www.enjoying.rs/

+381 (0) 11  40 30 150
Facebook
Twitter