Enmon - Kg d.o.o.

Enmon - Kg d.o.o.

O kompaniji

ENMON d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i prateće opreme za kupatila.

Pored toga posedujemo i pogon za proizvodnju praškastih materijala (lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, glet masa, španski zid, terofa, bavalit beli). Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Preduzeće je osnovano 1990. godine sa sedištem u Beogradu. Danas preduzeće čine preko 300 zaposlenih.

Organizacija

Glavne celine organizacije Enmon-a možemo predstaviti i više celina: Sektore, Trgovinu, Proizvodnju i Usluge.

Sektori

Preduzeće Enmon čine sledeći sektori:

* Komercijalni Sektor: uvoz/izvoz, veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja i skladištenje;
* Sektor Kvaliteta;
* Sektor Finansija;
* Sektor Knjigovodstva;
* Sektor Marketinga;
* Sektor opštih poslova.

Trgovina

U početku svog rada ENMON doo se bavio isključivo veleprodajom, a od 1996. godine počinje da otvara i svoje maloprodajne objekte.

Najveći deo Enmonovog poslovanja je usmeren na poslove veleprodaje.

Imamo veliki broj kupaca u veleprodaji u gotovo svim gradovima u Srbiji. Iz godine u godinu broj kupaca u veleprodaji se povećava. Sve veći izbor robe i mogućnost direktne otpreme našim šleperima dovodi do stalnog povećanja kupaca.

Poslednjih nekoliko godina smo otvorili i svoje maloprodajne objekte u Beogradu, Novom Sadu, Požarevcu, Kragujevcu, Paraćinu i Nišu. U našim maloprodajnim objektima želimo da na najbolji način prikažemo celokupan asortiman naših proizvoda kupcima u veleprodaji i maloprodaji.

Proizvodnja

Preduzeće poseduje i pogon za proizvodnju praškastih materijala (lepak za keramičke pločice i granitnu keramiku, fug masa u svim bojama, glet masa, španski zid, terofa, bavalit beli). Za navedene proizvode dobili smo ateste od Instituta IMS.

Usluge

Mogućnost prevoza našim kamionima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.

Kontakt

Adresa

/, Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17189786

PIB

101219136