Enroll d.o.o

Enroll d.o.o

O kompaniji

Enroll je ovlašteni distributer za 3M komercijalnu grafiku, SloanLED, G.O.Q. LED i OLFA u Srbiji.Specijalizovani smo za prodaju proizvoda za komercijalnu grafiku kao što su folije za print, folije za auto,aluminijumski profili, LED rasveta i za druge proizvode potrebne za proizvodnju znakova i slova.3M materijali poput dvostrano lepljivih traka, lepkova u spreju i brusni materijali takođe imaju značajno mesto u našem portfelju.

Pružamo rešenja za različita područja industrije , ne samo za spoljno oglašavanje. Vraćajući se nama klijenti mogu da pronađu razne 3M proizvode za elektroniku, transport, građevinu, proizvodnju pa čak i za kućnu primenu. Kao ovlašteni distributer, dajemo punu garanciju za kompletnu paletu proizvoda našim klijentima, a pre kupovine ili otpreme kupcu, robu uvek pregledamo.

Naši najreprezentativniji proizvodi su 3M folije i podloge. Imamo čitav niz 3M folija: folije za arhitekturu, folije za vozila, folije za zaštitu i dekoraciju prozora i stakla, svetlopropusne folije i folije za štampu. Izuzetan kvalitet 3M folija je dokazan u celom svetu. 3M folije nam pomažu da svet oko nas bude u bojama koje nisu štetne za okruženje.

Kontakt

Enroll d.o.o

  • Ugrinovacki put 56b,
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 108283231
  • Matični broj: 20968281

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.