Enterijer Janković d.o.o.

Enterijer Janković d.o.o.

O kompaniji

Kompanija Enterijer Janković je osnovana pre 25 godina u Novom Sadu od strane direktora Bože Jankovića kao mala stolarska radionica. Zahvaljujući visokim standardima kvaliteta, obim i kompleksnost poslova su se permanentno menjali.

Danas kompanija ima preko 600 zaposlenih i u mogućnosti je da realizuje svaku ideju i zamisao perfektnog prostora: od izrade idejnog rešenja, glavnih projekata enterijera i 3D vizuelizacija, kroz proizvodnju, uključujući koordinaciju, organizaciju i nadzor nad izvođenjem svih enterijerskih radova i opremanja, po sistemu “ključ u ruke”. U našoj proizvodnji, sve ideje i zamisli dobijaju svoj materijalni oblik. Služeći se različitim materijalima (drvetom, metalom, kamenom) kreiramo prelepe elemente – kuhinje, plakare, komadni nameštaj, vrata, prozore, metalne ukrase, elemente od kamena. Imamo proizvodnje na tri lokacijeu Primorskoj 88, Novi Sad (centralni pogon, tu se nalaze pogoni za proizvodnju vrata, enterijera, stolica, elemenata od kamena i elemenata od metala), Industrijska zona bb, Nova Pazova (pogon koji proizvodi elemente enterijera od drveta) i pogon u Privrednikovoj BB, Novi Sad (pogon koji proizvodi elemente enterijera od drveta).

Imamo svoje firme u inostranstvu – u Moskvi, u Londonu, u Sloveniji i u Beču, a imamo i svoje kancelarije u Kazakhstanu i u državi Katar.

Kod naših zaposlenih cenimo fleksibilnost, inicijativnost, lojalnost, efikasnost i usmerenost na razvoj. Najveći broj zaposlenih je starosti između 20- 40 godina (76% zaposlenih). Pružamo šansu mladima i zapošljavamo studente na završnim godinama studija ili neposredno nakon fakulteta.

Kompanija često učestvuje u različitim humanitarnim akcijama putem opremanja enterijera bolnica, manastira, škola. Takođe, humanitarnim organizacijama se donira pomoć u vidu otpadnog drveta ili novčanih sredstava. Pored toga, učestvujemo i kao donatori na sportskim događajima i takmičenjima učenika u školama. Imamo svoje stipendiste sa Šumarskog fakultete, a sarađujemo i sa drugim visokim školama kroz obezbeđivanjae prakse za studente.

Kontakt

Enterijer Janković d.o.o.

  • Primorska 88, 21000
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100236320
  • Matični broj: 08523843

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.