Epicentar

Epicentar

O kompaniji

Epicentar je centar za konsalting i jezičku edukaciju.

Već određeni niz godina uspešno se bavimo organizacijom nastave stranih jezika za poslovne korisnike, pružanjem prevodilačkih i konsultantskih usluga.

Nudimo kurseve engleskog, italijanskog, španskog, francuskog, nemačkog, norveškog i ruskog jezika koji su osmišljeni tako da izađu u susret potrebama klijenata. U nastavi stranih jezika pored tradicionalnih nastavnih materijala koristimo mnoštvo autentičnog audiovizuelnog materijala koji poboljšava i ubrzava učenje stranog jezika.

Naš tim čine mladi i sposobni profesori sa dugogodišnjim iskustvom koji se stalno usavršavaju i koriste moderne metode i savremene tehnologije u nastavi jezika.

Naš glavni poslovni cilj je da pružimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu u oblasti jezičke edukacije, prevodilaštva i konsaltinga. Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka za sklapanje novih poslovnih saradnji i stoga nam je izuzetno važno da svojim zalaganjem i rezultatima opravdamo poverenje koje nam je ukazano. Kroz rad sa ljudima iz različitih sektora imamo priliku da obogatimo našu ponudu i upotpunimo naše sadržaje i to nam predstavlja veliko zadovoljstvo jer se na taj način pospešuje dalji razvoj i konkurentnost našeg centra.

Kontakt

Adresa

Darvinova 29, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

61174818

PIB

106660003