Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Ernst & Young d.o.o. Beograd

Ernst & Young d.o.o. Beograd  logo
Antifašističke borbe 13a
Beograd
SRBIJA
011/2095-729
101-250
101824091
17155270

Ernst & Young d.o.o. Beograd


EY je globalni lider u revizorskim, poreskim i savetodavnim uslugama. Širom sveta imamo više od 190 hiljada zaposlenih koji dele i promovišu naše zajedničke vrednosti. Mi pravimo razliku tako što pomažemo našim zaposlenima, klijentima i zajednicama da ostvare svoj potencijal.

Zaposlenje

Proces selekcije počinje na sajmovima zapošljavanja širom zemlje, nakon čega obavljamo testiranja i razgovore sa kandidatima. Budući da na sajmovima prosečno prikupimo oko tri hiljade prijava godišnje, proces selekcije traje nekoliko meseci, najčešće od aprila do juna.

Od članova našeg tima očekuje se da ispune standardne tehničke zahteve, ali pre svega da prihvate osnovne vrednosti naše kompanije. To znači da se od njih očekuje da budu:

osobe koji demonstriraju integritet, poštovanje i timski rad osobe sa energijom, entuzijazmom i hrabrošću da predvode osobe koji grade odnose tako što postupaju ispravno

Naši zaposleni

Naša kompanija globalno promoviše i sprovodi kontinuirano usavršavanje i obuku za svoje zaposlene, kako eksternog tako i internog tipa. U ovo spada i sticanje prestižnih profesionalnih kvalifikacija kao što je na primer ACCA. Što se tiče beneficija i uslova rada u Srbiji, trudimo se da zaposlenima svake godine ponudimo nešto novo i u tome se, između ostalog, oslanjamo i na njihove utiske i mišljenja.

EY u potpunosti podržava princip jednakosti i jednakih mogućnosti prilikom zapošljavanja. Protivimo se svakoj diskriminaciji kandidata i svima obezbeđujemo jednake početne pozicije kao i uslove tokom konkurisanja za pozicije u našoj kompaniji EY je jedna od vodećih međunarodnih kompanija za pružanje usluga iz oblasti revizije, računovodstva, poreza, poslovnih procena i saveta vezanih za upravljanje finansijama, rizicima i tehnološkim inovacijama. Naš globalni potencijal omogućuje našim klijentima najviši nivo kvaliteta profesionalnih usluga, kao i pružanje ovih usluga bilo gde u svetu.

EY je osnovan spajanjem na globalnom nivou, firmi Arthur Young i Ernst & Whinney, u to vreme dve najveće firme za reviziju i poslovno savetovanje. Danas, širom sveta, u preko 700 kancelarija koje se nalaze u 140 zemalja sveta, naših više od 190 hiljada zaposlenih pružaju usluge najvećim svetskim firmama koje posluju u različitim sektorima - od bankarsko-finansijskog sektora, preko proizvodnje u najširem smislu reči, do saobraćaja, trgovine, tehnologije i energetike.

EY u Srbiji posluje od 1997. godine. Počeli smo sa svega nekoliko ljudi, a danas imamo više od 170 zaposlenih stručnjaka među kojima su i četiri partnera.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.