Este Team d.o.o.

Este Team d.o.o.

O kompaniji

ESTE TEAM d.o.o. posluje u sektoru opreme za obradu stakla i kamena od 2005. godine. Naše preduzeće je za kratko vreme uspelo da zauzme stabilan položaj na tržištu regiona Jugoistočne Evrope i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

ESTE TEAM d.o.o. uspešno sarađuje sa više renomiranih proizvođača mašina i alata za obradu stakla i kamena, kao što su:

INTERMAC Glass & Stone Division sa svojim brendovima INTERMAC, BUSETTI i DIAMUT, Italija
PUJOL S.A., Španija,
EMMEDUE, Italija,
SASSSOMECCANICA, Italija i drugi…
Lista dobavljača se konstantno proširuje kako bi naši kupci mogli na jednom mestu da nabave svu kvalitetnu opremu koja im je potrebna.

ESTE TEAM d.o.o. svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata. Naša vizija jeste da zajedno sa našim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavimo vrhunsku svetsku tehnologiju iz oblasti obrade stakla i kamena, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To nameravamo da postignemo stalnim ulaganjem u tehnološka znanja našeg osoblja, inoviranjem radnih procesa, još bližom saradnjom sa našim klijentima…

ESTE TEAM d.o.o. komercijalnim aktivnostima pokriva teritoriju Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Mađarske, Bugarske i Albanije.

Kontakt

Adresa

Džona Kenedija 20, Beograd, Srbija

Matični broj

20072334

PIB

104010991