Euro 07 d.o.o.

Euro 07 d.o.o.

O kompaniji

O NAMA

Euro 07 je regionalna kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju auto-delova i motornih ulja sa matičnom kompanijom u Bugarskoj i ćerkama kompanijama koje uspešno posluju na tržištu Srbije, Rumunije i Makedonije.

Euro 07 d.o.o. sa sedištem u Beogradu, posluje od 2002. godine i do danas ima izgrađenu široku mrežu od deset veleprodajnih i maloprodajnih objekata. Prodajni centri sa svojim skladištima nalaze se širom Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku i Nišu, sa ponudom od preko 80.000 različitih artikala vodećih evropskih i japanskih proizvođača. 

MISIJA I VIZIJA KOMPANIJE

Glavni cilj nam je da se dokažemo u regionu kao lider u snabdevanju rezervnim delovima i uljima za automobile.

Naš fokus je na:

  • Kupcima i njihovim potrebama
  • Asortimanu proizvoda i kvalitetu usluge
  • Efikasnoj distribuciji 
  • Zaposlenima i njihovim potencijalima

Usmereni smo na dalji razvoj kompanije kroz otvaranje novih prodajnih objekata, proširivanje asortimana i ispitivanje potreba tržišta. Orijentisani smo na klijente i, u želji da opravdamo njihovo poverenje i produbimo saradnju, težimo da pružimo uvek novu i kvalitetnu uslugu. Uz to, konstantno ulažemo u profesionalno usavršavanje naših zaposlenih negujući njihov razvojni potencijal, stvarajući tako uspešan i posvećen tim koji vodi ostvarenju naših ciljeva.

 

Potražite nas i našu ponudu na veb sajtu: www.euro07.rs

 

Kontakt

Adresa

Cara Dušana 205 - A, 11 080 Zemun, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17451545

PIB

102478724

Broj zaposlenih

51 - 100