Eurobank a.d.

Eurobank a.d.

O kompaniji

Eurobank posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji. Više od 1.200 zaposlenih svakodnevno kroz poslovnu mrežu od 80 ekspozitura i pet poslovnih centra servisira 500.000 računa fizičkih i pravnih lica.
 
Deo smo evropske bankarske organizacije, koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu i u Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.
 
Naša vizija je da postanemo banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.
Kamen temeljac u ostvarivanju ove vizije je stvaranje klime poverenja i razumevanja među zaposlenima u našoj Banci, što predstavlja neophodan element za nastavak dosadašnjeg dinamičnog rasta.
Naše poslovanje i razvoj baziraju se na jakim principima i vrednostima, kao što su: meritokratija, timski rad, kvalitet, poverenje, efikasnost, kreativnost, respekt prema ljudima i doprinos društvenoj zajednici. Njihovo poštovanje doprinosi stvaranju kooperativnog duha i poverenja medu zaposlenima, deo su našeg svakodnevnog rada i ponašanja i karakterišu nas kao organizaciju.
Od naših zaposlenih očekujemo da poštuju naše principe i vrednosti  i svojim znanjem i veštinama doprinose poslovanju i razvoju Eurobank
 

 

Kontakt

Eurobank a.d.

  • Vuka Karadzica 10
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100002532
  • Matični broj: 17171178
  • Broj zaposlenih: > 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.