Eurobank a.d.-logo

Eurobank a.d.

Banka kao nacrtana za vas

Eurobank a.d.-bg

O kompaniji

O KOMPANIJI

Eurobank je članica Eurobank Grupe – dinamične međunarodne bankarske grupacije koja posluje duže od 30 godina. U Srbiji uspešno poslujemo od 2003. godine, gde smo svojim zalaganjem i kontinuiranim unapređenjem bankarskih i finansijskih proizvoda i usluga stekli status pouzdanog i sigurnog partnera, kako za fizička lica, tako i za brojne kompanije sa kojima svakodnevno sarađujemo.

Visoki profesionalni standardi i posvećenost klijentima jedni su od naših osnovnih postulata poslovanja, zahvaljujući kojima se danas Eurobank nalazi među vodećim stranim investitorima i finansijskim institucijama na tržištu Srbije. Poverenje koje smo od početka gradili, ogleda se u činjenici da više od 1.200 naših zaposlenih kroz poslovnu mrežu od 80 ekspozitura i 5 centara za rad sa privredom servisira 500.000 računa fizičkih i pravnih lica.

EKSKLUZIVNO PARTNERSTVO

Eurobank je ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester junajted u oblasti izdavanja kobrendiranih platnih kartica. U okviru saradnje sa jednim od najpoznatijih globalnih brendova, Eurobank je dovela u Srbiju Mančester junajted Školu fudbala za decu u okviru koje su uzeli učešće mladi talentovani fudbaleri, kao i deca Eurobank klijenata, zaposlenih, partnera i organizacija za decu bez roditeljskog staranja.

VIZIJA I VREDNOSTI

Naša vizija je osnova našeg poslovanja. Posvećenim, kontinuiranim radom nastojimo da postanemo banka preferencijalnog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, koja posluje sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.

Ponosni smo na naše vrednosti i principe u skladu sa kojima poslujemo: Meritokratija, Timski rad, Kvalitet, Poverenje, Efikasnost, Kreativnost, Respekt prema ljudima i Doprinos društvenoj zajednici. Trudimo se da u svakodnevnom poslovanju primenjujemo naše ključne vrednosti i doprinosemo stvaranju timskog duha i poverenja medu zaposlenima.

ODNOS PREMA ZAPOSLENIMA

Od svog osnivanja, Eurobank je kao jedan od osnovnih prioriteta odredila unapređivanje ljudskih resursa, imajući u vidu da je doprinos svih zaposlenih od ključnog značaja za postizanje uspeha u poslovanju. Čvrsto smo uvereni da su ljudi najvažniji resurs, i stoga se trudimo da svojim zaposlenima omogućimo optimalne uslove za rad i razvoj. Nastojimo da negujemo dobre međuljudske odnose i svakodnevno unapređujemo korporativnu kulturu, uz poštovanje različitosti i individualnosti, podržavajući svakog člana našeg kolektiva.

Naš Sektor za upravljanje ljudskim resursima kroz aktivan odnos pruža podršku zaposlenima po svim pitanjima koja su od značaja za njih i organizaciju sa druge strane.

OBUKE I PROFESINALNO USAVRŠAVANJE

Eurobanck svojim zaposlenima omogućava širok spektar obuka i programa koji dorpinose stalnom unapređivanju znanja i veština u skladu sa godišnjim planom obuka definisanim u saradnji sa svim sektorima Banke i u skladu sa njihovim poslovnim potrebama i okolnostima na tržištu Od marta 2021. godine, svim našim kolegama je na raspolaganju nova e-learning plaforma u okviru koje  istovremeno  realizujemo veći broj  kurseva i obuka, a polaznicima je dostupna 24/7. Učešće u strukovnim konferencijama, seminarima i savetovanjima je deo redovnog poslovnog kalendara.

ZAŠTITA ZDRAVLJA

Takođe, jedan od prioriteta prema kome se odnosimo sa velikom pažnjom jeste Zaštita zdravlja svih naših kolega. Godina 2020. bila je obeležena pandemijom korona virusa, pa smo se postarali da obezbedimo sve uslove za očuvanje zdravlja i omogućimo nastavak poslovanja uz poštovanje svih mera prevencije.

PODRŠKA ZAJEDNICI

Eurobank smatra društveno odgovorno poslovanje sastavnim delom svoje poslovne strategije i nastoji da neprekidno razvija odnos sa svim stejkholderima: klijentima, akcionarima, lokalnim zajednicama i poslovnim partnerima. Banka se uključuje u projekte u skladu sa svojim strateški definisanim oblastima podrške zajednici: obrazovanje, kultura, zaštita životne sredine, ravnopravnost i zdravstvo. Do sada, Banka je uložila više od 4,7 miliona evra u različite društveno odgovorne inicijative i projekte u Srbiji.

2018. godine pokrenuli smo samostalan projekat „Škola kao nacrtana za Vas“, koji sprovodimo uz podršku Ministarstva nauke, prosvete i tehnološkog razvoja. Program, zasnovan na humanitarnoj Eurobank „Veliko srce“ Mastercard kreditnoj kartici, doprinosi važnom humanitarnom cilju – opremanju i modernizaciji učionica i kabineta u srednjim školama u Srbiji

Tokom 2020. godine, kroz samostalne donacija i u saradnji sa UNICEF-om, Eurobank je obezbedila sredstva za nabavku neophodne medicinske i zaštitne opreme, u ukupnom iznosu od preko sedam miliona dinara.

NAGRADE

Iako nagrade ne određuju naš rad, one su nam veliki podsticaj i posebna vrednost, jer zahvaljujući njima znamo da smo na dobrom putu i da radimo prave stvari za našu zajednicu. Od početka svog poslovanja u Srbiji, Eurobank je više puta nagrađivana prestižnim priznanjima, a posebno smo ponosni na Virtus nagradu za doprinos lokalnoj zajednici 2019. godine. Eurobank je u oktobru 2020. godine nagrađena Poveljom za izuzetan doprinos tokom borbe protiv koronavirusa, kao i doprinos razvoju dobročinstva i filantropije, koju dodeljuju Srpski filantropski forum i Fond B92.

VOLONTIRANJE

Sa ponosom možemo da se pohvalimo da vrednosti Eurobanke deli i svaki naš zaposleni. Naše kolege  imaju mogućnost uključenja u volonterske aktivnosti. Do sada, zaposleni Eurobanke su preko deset puta učestvovali u tradicionalnoj volonterskoj akciji „Naš Beograd” koja okuplja timove volontera iz društveno odgovornih kompanija.

Za više informacija o Eurobanci, posetite sajt www.eurobank.rs .

Eurobank – Banka kao nacrtana za Vas!

 

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Fleksibilno radno vreme

Kompanijski popusti

Rad na daljinu

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Rad od kuće

Dodatni slobodni dani

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

-logo

 Eurobank je od 2014. godine ekskluzivnipartner najpoznatijeg sportskog brenda na svetu- fudbalskog kluba Mančester junajted i to u oblasti izdavanja kobrendiranih platnih kartica.

Vesti i Blog

Kontakt

Eurobank a.d.

Eurobank a.d.

Društvene mreže

Adresa

Vuka Karadzica 10

Beograd, Srbija

Matični broj

17171178

PIB

100002532

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.