Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Eurobank a.d.

Eurobank a.d. logo
Vuka Karadzica 10
Beograd
Srbija
> 1000
100002532
17171178

Eurobank a.d.


Eurobank posluje u Srbiji od 2003. godine i danas je među vodećim stranim investitorima i finansijskim organizacijama u zemlji. Više od 1.200 zaposlenih svakodnevno kroz poslovnu mrežu od 80 ekspozitura i pet poslovnih centra servisira 500.000 računa fizičkih i pravnih lica.
 
Deo smo evropske bankarske organizacije, koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu i u Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.
 
Naša vizija je da postanemo banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećanjem odgovornosti prema klijentima, zaposlenima, stejkholderima i društvenoj zajednici.
Kamen temeljac u ostvarivanju ove vizije je stvaranje klime poverenja i razumevanja među zaposlenima u našoj Banci, što predstavlja neophodan element za nastavak dosadašnjeg dinamičnog rasta.
Naše poslovanje i razvoj baziraju se na jakim principima i vrednostima, kao što su: meritokratija, timski rad, kvalitet, poverenje, efikasnost, kreativnost, respekt prema ljudima i doprinos društvenoj zajednici. Njihovo poštovanje doprinosi stvaranju kooperativnog duha i poverenja medu zaposlenima, deo su našeg svakodnevnog rada i ponašanja i karakterišu nas kao organizaciju.
Od naših zaposlenih očekujemo da poštuju naše principe i vrednosti  i svojim znanjem i veštinama doprinose poslovanju i razvoju Eurobank
 

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Sistem selekcije kadrova baziramo na meritokratiji u cilju najboljeg izbora i procene potrebnih znanja i veština u svakoj oblasti rada.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naš dinamičan rast i jedna od vodećih pozicija Eurobank Grupe rezultat su inovativne prirode i kvaliteta naših proizvoda, vodeće uloge u pogledu alternativnih kanala distribucije, pružanja usluga po meri klijenata, kao i spremnost na transformaciju i brzo prilagođavanje uslovima tržišta.
Za naše rezultate zaslužni su znanje i veštine naših zaposlenih, spremnost da budu u toku sa novim tržišnim trendovima, svakodnevno uče i razvijaju se zajedno sa Eurobank.
Od samog osnivanja posvećeni smo stalnom unapređivanju svojih ljudskih resursa, primenom napredne selekcije, programa obuke, metoda ocenjivanja i nagrađivanja, jer znamo da su zaposleni naša najveća komparativna prednost.
Negujemo okruženje koje stalno prepoznaje i nagrađuje trud uz pružanje jednakih mogućnosti za učenje i napredovanje u karijeri za sve zaposlene.
Kao deo Eurobank tima, bićete u mogućnosti da iskažete vašu kreativnost i na taj način doprinesete razvoju organizacije i finansijskog tržišta. Dodatno, pružamo mogućnost učestvovanja u društveno odgovornim akcijama i projektima kojima pomažemo lokalne zajednice i društvo u celini. 
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.