Executive Group d.o.o.

Executive Group d.o.o.

O kompaniji

Executive Group je vodeća agencija za integrisane komunikacije u Srbiji i Evropi. Ekspertizu pružamo u svim oblastima komunikacije, među kojima su korporativne i digitalne komunikacije, marketing, advertajzing i brend konsalting. Posvećeni smo kreiranju najnovijih rešenja i prvoklasnih rezultata za klijente koje opslužujemo u Srbiji, Crnog Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Izvrsnost, naporan rad, strateško razmišljanje, kreativnost, besprekorno izvršavanje zadataka i usluga za klijente sastavni su deo filozofije Executive Group.
Tokom godina, naš rad je nagrađivan brojnim značajnim regionalnim i lokalnim priznanjima poput nagrade za Agenciju godine u domenu korporativnih komunikacija, koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću za 2014,2012, 2010, 2009. i 2007. godinu, brojnih DSOJ PRiZNANJA za projekte realizovane sa klijentima iz čitavog niza industrija, prestižnih regionalnih SoMoBorac nagrada za projekte u oblasti digitalnih komunikacija, te više UEPS i KAKTUS priznanja. Osim toga, Executive Group je dobitnik i dve najprestižnije internacionalne PR nagrade - IPRA Golden World Award i SABRE za 2009. godinu.
Od osnivanja, u maju 2002. godine, izrađujemo i distribuiramo dnevni elektronski bilten na engleskom jeziku, Executive Newsletter.

Kontakt

Executive Group d.o.o.

  • Knez Mihailova 9, 11000 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103827182
  • Matični broj: 20029412
  • Broj zaposlenih: 51 - 100
+381 11 328 4480

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.