Fagor d.o.o.

Fagor d.o.o.

O kompaniji

Naša kompanija se bavi unutrašnjom, spoljašnjom  i medjunarodnom trgovinom u oblasti masovnih roba široke potrošnje namenjenom svakom domaćinstvu.

Od pojedinaca do višečlane porodice!

Postojimo na Balkanu već drugu deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja. Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni  distributeri  brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria. Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posudja, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

Imamo sopstvenu tehnologiju prodaje koja se odvija putem direktnog, dinamičkog  i integrisanog marketinga a preko saradnika do krajnjih korisnika, kroz specijalizovani  menadžment koji je prilagodjen regionalnim i lokalnim etno-psihološkim i socijalno- ekonomskim prilikama u našem delu sveta.

Preko 800.000 kupaca uredno servisiramo kroz naše firme kao i brojnih  saradnika koji aktivno rade u skladu sa pravilnicima i procedurama na opšte zadovoljstvo. Naša kompanija organizovana je da pomogne poslovanju svih saradnika u Srbiji. Naši saradnici su od početka našeg rada zajedno sa nama i duboko smo uvereni da je poštovanje saradnika, kao čoveka sa ličnošću a ne saradnika kao broja kodiranog na ugovor, dovelo do visokog i permanentnog uspeha i uspona naše korporacije.

Naš strategijski cilj jeste dublje implementiranje poslovnih aktivnosti i širenje mreže saradnika, menadžera i kupaca na teritoriji Srbije, za šta postoji kompletna infrastruktura, 35 magacina, niz predstavništava, moderan vozni park, najsavremenija automatska obrada podataka, ofanzivan medjunarodni i domaći marketing.

Intelektualna svojina naše kompanije je ogromna. Raspolažemo znanjem naših globalnih partnera čiji instituti i istraživački timovi su nam na raspolaganju 24/7. Stalno radimo na diferencijaciji i razdvajanju od drugih kompanija, puno ulažemo na pozicioniranju kompanije kako bismo postigli sve više i više ciljeve.

Perspektiva cele poslovne grupe je jasna i dugoročna.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Terazije 28, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20143428

PIB

104357314