Farmanea ZUA

Farmanea ZUA

O kompaniji

U godinama kada svaka reč i gest farmaceuta predstavlja borbu za vraćanje poverenja i autoriteta, Zdravstvena ustanova apoteka Farmanea izgradila je sistem koji čini 36 apoteka, Galenska laboratorija, kao i Centar za kontinuiranu edukaciju.

Svojim svakodnevnim aktivnostima zaposleni u zdravstvenoj usanovi daju značajan doprinos naporima da farmaceut u apoteci zauzme važno mesto u sistemu zdravstvene zaštite, ali i da održi profitabilnost u poslovanju.

Konstantno ulažemo napore u promovisanju zdravlja stanovništva kao i prevenciji bolesti, o čemu govore brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode.

 U cilji standardizacije kvaliteta svojih usluga u decembru 2007. godine sertifikovan je Sistem menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001 ,a u decembru 2010. učestvovali smo u Pilot projektu Akreditacija zdravstvenih ustanova Srbije.

Naš cilj je ne samo da Vam obezbedimo kvalitetne prizvode i pružimo uslugu  visokog standarda, već i da Vam ponudimo stručan savet i pomoć za rešavanje  Vaših zdravsvenih problema.

Požrtvovan tim stručnjaka nudi iskustvo, znanje i ljubaznost. Kod nas možete  naći: širok asortiman lekova, pomoćnih lekovitih sredstava, preparativne i  dekorativne kozmetike, hrane i opreme za bebe…

 

Kontakt

Adresa

Bulevar Vojvode Mišica 25-27, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17151088

PIB

100270327