Feka Automotive DOO

Feka Automotive DOO

O kompaniji

Feka Automotive DOO - Ćuprija je mlada kompanija koja je počela sa poslovanjem u Srbiji krajem 2019. godine i deo je grupacije poreklom iz Turske (Feka Otomotiv) koja uspešno posluje 40 godina. 

Feka je jedna od retkih kompanija koja je napravila balans između porodičnog poslovnog duha i korporacije. Kompanija ima razumnu lidersku poziciju u preduzetničkom duhu u industriji, kao i u svom globalnom, humanitarnom i pristupu orijentisanom na klijente. 

Feka proizvodi automobilske delova i sisteme za OEM i TIER1 kompanije u Turskoj i širom sveta. Asortiman proizvoda kompanije uključuje uglavnom retrovizore, unutrašnje i spoljašnje osvetljenje, rezervoare za ekspanziju vode i hidraulično ulje, kao i delove enterijera automobila. 

Proizvodne mogućnosti i kvalitet proizvoda kompanije Feka zasniva se na odličnoj tehničkoj i tehnološkoj opremi kao i iskustvu i znanju u oblasti proizvodnje, razvoju novih proizvoda počevši od crteža, kroz faze projektovanja i proizvodnje u skladu sa zahtevima naših kupaca.

Takođe, jedan od najvažnijih i ključnih faktora su dobri međuljudski odnosi i sami zaposleni, njihov razvoj i napredak. Feka će nastaviti da raste i stvara vrednost uz vizionarski način razmišljanja i održivi konkurentski pristup.

Više detalja o kompaniji možete videti na webstranici https://www.fekaautomotive.com

Kontakt

Adresa

Mihajla Pupina 28, Ćuprija, Srbija

Kontakt
Matični broj

21427403

PIB

111111297

Broj zaposlenih

501 - 1000