Fertico doo Inđija

Fertico doo Inđija

O kompaniji

Preduzeće Fertico, Niš osnovano je 2004. godine kao preduzeće za proizvodnju specijalizovanih mineralnih kristalnih vodotopivih hraniva za sisteme „kap po kap“ i tečnih formulacija za prihranu gajenog bilja preko lista. Od 2007. godine, preduzeće je u sastavu kompanije Agromarket Grupa, Kragujevac. Naša robna marka, FitoFert predstavlja prvi domaći brend u kategoriji vodotopivih, specijalizovanih đubriva i oplemenjivača zemljišta. Svojim kvalitetom i asortimanom FitoFert je izborio svoje mesto na domaćem tržištu i prihvaćen je od strane mnogobrojnih poljoprivrednih proizvođača.

Karakteristike i asortiman naših đubriva u potpunosti zadovoljavaju zahteve intenzivne poljoprivredne proizvodnje, kako na otvorenom tako i u zaštićenom prostoru. Naše proizvodne linije su opremljene vrhunskim uređajima koji omogućavaju maksimalnu homogenizaciju komponenata i ujednačen kvalitet. Posebna pažnja poklanja se numeraciji i obeležavanju svakog pojedinačnog proizvoda, a kontrola kvaliteta vrši permanetnu proveru svake proizvedene šarže. Pored interne kontrole naše proizvode podvrgavamo i eksternoj kontroli odgovarajućih certifikovanih laboratorija tako da je svako FitoFert đubrivo višestruko proverenog kvaliteta.

Novi koncept plasmana FitoFert hraniva predstavlja jedinstveni Agro Servis, formiran 2010. godine. Pravilna ishrana bilja, kao najkompleksnija oblast u intenzivnoj poljoprivrednoj proizvodnji, na ovaj način postala je dostupna korisnicima naših proizvoda. Kupujući FitoFert sredstva za ishranu bilja naši korisnici istovremeno dobijaju i profesionalne preporuke za ishranu od strane našeg Agro Servisa. Naši specijalisti ishrane bilja, opremljeni uređajima za merenje različitih parametara relevantnih za ishranu bilja, kao i odgovarajućim softverom za optimizaciju podataka, kontrolišu proizvodnju velikog broja poljoprivrednih proizvođača i svojim stručnim savetima utiču na podizanje i kvalitet prinosa.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vojvode Putnika 94a, Inđija, Srbija

Kontakt
Matični broj

17617478

PIB

103634775