FIS

FIS

Poslovi

O nama

FIS (Fidelity Information Services) je globalni lider u razvoju softverskih rešenja i usluga za finansijsko tržište.
Sa sedištem u Džeksonvilu, Florida, kompanija globalno broji 53000 zaposlenih i preko 20000 klijenata u 130 zemalja. Naša tehnološka rešenja omogućavaju milijarde transakcija godišnje i novčani obrt od preko 9 milijardi dolara. FIS se nalazi na listi Fortune 500 kompanija i član je Standard & Poor’s 500® Indexa.
Naši klijenti su finansijske institucije, banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće i sl. medju kojima su: ING, Citi Bank, Bank of England, Bank of Ireland, Bank of America, Eurobank, Societe Generale itd.
 
Kancelarija u Beogradu je pocela sa radom 2003. godine, kao manji tim programera koji je radio na razvoju jednog proizvoda. Do decembra 2015. godine smo bili deo SunGarda, kada nas preuzima globalni lider u razvoju finansijskog softvera FIS. Danas brojimo preko 300 zaposlenih i razvijamo 11 proizvoda.  Možemo se pohvaliti značajnim brojem zaposlenih koji su u kompaniji od samog osnivanja, dok s druge strane pružamo priliku i mladima da kroz program prakse upotpune fakultetsko znanje i steknu praktično iskustvo u IT industriji.

Za više informacija o otvorenim pozicijama posetite naš sajt: FIS Careers
   

Naši zaposleni

Nikola Basta, Business Analyst

Nakon završenog mastera na Ekonomskom fakultetu i rada u banci, promena industrije i ulazak u IT sektor predstavljao je veliki izazov. Uz naporan rad, konstantno učenje, ali i stručno mentorstvo, pokazao sam da se svaki rizik i ulaganje u sebe na kraju isplati. FIS mi je omogućio, da iz svoje zemlje, radim na najmodernijem sofveru, koji predstavlja lidersko rešenje u domenu finansija, i da u isto vreme sarađujem sa vodećim igracima tržišta kapitala. Jako sam srećan što imam priliku da učim od ljudi, koji su izuzetno kvalitetni i predstavljaju stručnjake u ovom domenu, jer se na taj način lično usavršavam i konstantno napredujem. Izdvojio bih neverovatno radno okruženje u kojem sam stekao dosta prijatelja, korporativnu kulturu sa jasno definisanim zaduženjima, ali i dovoljno slobode kada i kako da se radi. I na kraju, niz benefita, koji ne prestaju da vas iznenađuju.

Aleksandra Ranković, Software QA Engineer

Ja volim svoj posao. Nije fraza, imam i argumente: dobro organizovan proces rada sa jasno definisanim zaduženjima ali istovremeno i dovoljno slobode kada i kako da se zadaci izvrše; zanimljiv i izazovan posao putem koga se usavršavate, učite, stičete iskustva, gde u odgovoru na kompleksne projektne zahteve primenjujete najnaprednije tehnologije; radna atmosfera koja ne zaboravlja da ste čovek, a ne robot; beneficije  za koje taman kad pomislite da ih imate poprilično, HR vas iznenadi sa još ponekom novom :)

Boris Rosić, Senior Technical Architect

U kompaniji sam već 14 godina na različitim projektima i pozicijama gde sam stekao bogato profesionalno iskustvo i konstantno se usavršavao.
Dinamičan posao i prijatno radno okruženje, kao i činjenica da radim na proizvodima koje koriste globalni finansijski giganti predstavljaju snažnu motivaciju za mene.
A rad sa kolegama koji su mi u medjuvremenu postali prijatelji čini da odlazak na posao predstavlja pravo zadovoljstvo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/fisserbia/

Kontakt

FIS

Bulevar Milutina Milankovića 136b, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter