FIS

FIS

Poslovi

C#/C++ Developer

Belgrade

rok 02.11.2020.

DevOps Engineer

Belgrade

rok 02.11.2020.

Senior QA Automation Engineer

Belgrade

rok 02.11.2020.

Development Team Lead

Belgrade

rok 02.11.2020.

O nama

FIS (Fidelity Information Services) je globalni lider u razvoju softverskih rešenja i usluga za finansijsko tržište.
Sa sedištem u Džeksonvilu, Florida, kompanija globalno broji 53000 zaposlenih i preko 20000 klijenata u 130 zemalja. Naša tehnološka rešenja omogućavaju milijarde transakcija godišnje i novčani obrt od preko 9 milijardi dolara. FIS se nalazi na listi Fortune 500 kompanija i član je Standard & Poor’s 500® Indexa.
Naši klijenti su finansijske institucije, banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće i sl. medju kojima su: ING, Citi Bank, Bank of England, Bank of Ireland, Bank of America, Barclays, Eurobank, Societe Generale, OTP banka itd.
 
Kancelarija u Beogradu je počela sa radom 2003. godine, kao manji tim programera koji je radio na razvoju jednog proizvoda – Sierra, koja je i danas bitan deo našeg portfolia. Naša kancelarija je jedan od najvažnijih FIS development centara u svetu, koja danas broji preko 400 zaposlenih i razvija 13 proizvoda. Svaki od timova radi na razvoju kompleksnih finansijskih rešenja, koristeći različite tehnologije (Java, C#, C++, Python..).
 
Možemo se pohvaliti značajnim brojem zaposlenih koji su u kompaniji od samog osnivanja, koji svojom ekspertizom pružaju priliku mladima da kroz program prakse upotpune fakultetsko znanje i steknu praktično iskustvo u IT industriji.  

Za više informacija o otvorenim pozicijama posetite naš sajt: FIS Careers
   

Naši zaposleni

Vanja Cvetković, Senior C# Developer

Moj put u FIS-u od praktikanta do senior programera bio je pun izazova na različitim projektima i tehnologijama. Na tom putu stekao sam veliko iskustvo i znanje uz pomoć svog mentora i drugih eksperata koje sa ponosom nazivam svojim kolegama i prijateljima. Za mene baš ta prijateljska atmosfera unutar timova i firme potkovana brojnim sporednim aktivnostima poput košarke, plivanja, skijanja i stonog fudbala čini rad u FIS-u pravim užitkom.

Kristina Medić, Business Analyst      

​FISu sam se priključila 2014. godine. Iako sam imala prethodno radno iskustvo, ne znate šta da očekujete na novom početku. A mene je dočekala: prijatna radna atmosfera, interesantni ljudi, prijateljsko raspoloženje, organizovana obuka i mentorstvo, veliko poverenje i stalni vetar u leđa. Ovo je sve posebno značajno imajući u vidu da to na čemu ovde radimo koriste velike svetske finansijske institucije na čiji pomen vam zastane dah. To je nešto što predstavlja konstatni izazov i motivaciju.  A posebno je dragoceno kad ti kolege u medjuvremenu postanu i prijatelji.

Boris Rosić, Senior Technical Architect

U kompaniji sam već 16 godina na različitim projektima i pozicijama gde sam stekao bogato profesionalno iskustvo i konstantno se usavršavao.
Dinamičan posao i prijatno radno okruženje, kao i činjenica da radim na proizvodima koje koriste globalni finansijski giganti predstavljaju snažnu motivaciju za mene.
A rad sa kolegama koji su mi u medjuvremenu postali prijatelji čini da odlazak na posao predstavlja pravo zadovoljstvo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/fisserbia/

Kontakt

FIS

Bulevar Milutina Milankovića 136b, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter