FIS

FIS

Poslovi

O nama

FIS (Fidelity Information Services) je globalni lider u razvoju softverskih rešenja i usluga za finansijsko tržište.
Sa sedištem u Džeksonvilu, Florida, kompanija globalno broji 53000 zaposlenih i preko 20000 klijenata u 130 zemalja. Naša tehnološka rešenja omogućavaju milijarde transakcija godišnje i novčani obrt od preko 9 milijardi dolara. FIS se nalazi na listi Fortune 500 kompanija i član je Standard & Poor’s 500® Indexa.
Naši klijenti su finansijske institucije, banke, osiguravajuća društva, brokerske kuće i sl. medju kojima su: ING, Citi Bank, Bank of England, Bank of Ireland, Bank of America, Eurobank, Societe Generale itd.
 
Kancelarija u Beogradu je pocela sa radom 2003. godine, kao manji tim programera koji je radio na razvoju jednog proizvoda. Do decembra 2015. godine smo bili deo SunGarda, kada nas preuzima globalni lider u razvoju finansijskog softvera FIS. Danas brojimo preko 300 zaposlenih i razvijamo 11 proizvoda.  Možemo se pohvaliti značajnim brojem zaposlenih koji su u kompaniji od samog osnivanja, dok s druge strane pružamo priliku i mladima da kroz program prakse upotpune fakultetsko znanje i steknu praktično iskustvo u IT industriji.

Za više informacija o otvorenim pozicijama posetite naš sajt: FIS Careers
   

Naši zaposleni

Vanja Cvetković, Senior C# Developer

Moj put u FIS-u od praktikanta do senior programera bio je pun izazova na različitim projektima i tehnologijama. Na tom putu stekao sam veliko iskustvo i znanje uz pomoć svog mentora i drugih eksperata koje sa ponosom nazivam svojim kolegama i prijateljima. Za mene baš ta prijateljska atmosfera unutar timova i firme potkovana brojnim sporednim aktivnostima poput košarke, plivanja, skijanja i stonog fudbala čini rad u FIS-u pravim užitkom.

Kristina Medić, Business Analyst      

​FISu sam se priključila 2014. godine. Iako sam imala prethodno radno iskustvo, ne znate šta da očekujete na novom početku. A mene je dočekala: prijatna radna atmosfera, interesantni ljudi, prijateljsko raspoloženje, organizovana obuka i mentorstvo, veliko poverenje i stalni vetar u leđa. Ovo je sve posebno značajno imajući u vidu da to na čemu ovde radimo koriste velike svetske finansijske institucije na čiji pomen vam zastane dah. To je nešto što predstavlja konstatni izazov i motivaciju.  A posebno je dragoceno kad ti kolege u medjuvremenu postanu i prijatelji.

Boris Rosić, Senior Technical Architect

U kompaniji sam već 16 godina na različitim projektima i pozicijama gde sam stekao bogato profesionalno iskustvo i konstantno se usavršavao.
Dinamičan posao i prijatno radno okruženje, kao i činjenica da radim na proizvodima koje koriste globalni finansijski giganti predstavljaju snažnu motivaciju za mene.
A rad sa kolegama koji su mi u medjuvremenu postali prijatelji čini da odlazak na posao predstavlja pravo zadovoljstvo.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/fisserbia/

Kontakt

FIS

Bulevar Milutina Milankovića 136b, Beograd, SRBIJA

Facebook
Twitter