Fischer Automotive Systems KD

Fischer Automotive Systems KD

O kompaniji

Naša kompanija je osnovana 1948. godine u Tumlingenu, gde se i danas nalazi sedište. U 2021. godini ostvarili smo prodaju od 988 miliona evra sa oko 5.400 zaposlenih širom sveta. Našu grupu kompanija čini 50 kompanija u 38 zemalja, koje izvoze u oko 120 zemalja. Sastoji se od pet odeljenja fischer Fastening Sistems, Fischer Automotive, fischertechnik, fischer Consulting i fischer Electronic Solutions.

fischer Automotive proizvodi visokokvalitetne unutrašnje komponente za vozila. Kompanija ima visok nivo stručnosti u preradi plastike i važan je partner automobilskoj industriji. Asortiman proizvoda uključuje ventilacione otvore, držače za čaše, odeljke za odlaganje stvari i multifunkcionalne komponente i koje se brinu za red i komfor u automobilu. Godišnje se više miliona vozila, u koja se ubrajaju renomirani E-Mobile, opremi proizvodima kompanije fischer Automotive.

Marta 2020. godine je registrovana kompanija u Srbiji, u Jagodini i uprkos ograničenjima izazvanih  vrusom korona, zajedničkim snagama kolega iz Nemačke i Srbije, uspešno i u rekordnom roku je podignuta lokacija u Srbiji.

Nova zgrada fischer automotive systems KD  u Jagodini ima ukupnu površinu od 8.500 kvadratnih metara. U proizvodnom pogonu su smeštene mašine za brizgano livenje plastike, montažu, logistika i sektor uprave.

Nemačka kompanija fischer automotive systems KD u Jagodin, pokrenula je proizvodnju autodelova i dodatne opreme za automobile visoke klase i nudi rešenja za unutrašnjost vozila sa fokusom na vozačko i putničko iskustvo u junu 2021. godine.

Proizvodni program namenjen je proizvođačima automobila Mercedes, Volkswagen grupacija i BMW.

Naše korporativne aktivnosti su zasnovane na inovaciji, odgovornosti, pouzdanost i jako nam je važno da naši zaposleni budu zadovoljni, radna atmosfera dobra i da postoji međusobno razumevanje i poštovanje.


Kontakt

Adresa

Italijanska bb, Jagodina, Srbija

Kontakt
Matični broj

21570982

PIB

111922121

Broj zaposlenih

101 - 250