FK Crvena Zvezda
FK Crvena Zvezda

FK Crvena Zvezda

Zvezda je moja porodica!

O kompaniji

Naša priča


Fudbalski klub Crvena zvezda je osnovan 1945. godine i od postojanja prednjači kao lider uspešno se baveći najpopularnijim sportom na svetu. Tokom bogate istorije Zvezda je osvojila 34 titule prvaka država, 27 trofeja namenjenih pobedniku nacionalnog kupa, dok smo u 13 navrata podigli duplu krunu. Crvena zvezda se još tokom 20. veka pozicionirala na međunardonoj fudbalskoj sceni, a najveći uspesi su postignuti 1991. godine osvajanjem Kupa evropskih šampiona i Interkontinentalnog kupa. Naš klub okićen titulom evropskog i svetskog prvaka predstavlja najveći sportski brend na Balkanskom poluostrvu, s obzirom da smo među samo dva tima iz Istočne Evrope koji su uspeli da osvoje najkvalitetnije fudbalsko klupsko takmičenje - Ligu šampiona. Crveno-bele boje su decenijama postajale simbol prepoznavanja Zvezde, a ogroman broj navijača i podrška koju naši igrači dobijaju je prepoznatljiva nadaleko širom sveta. Takođe, jedinstven stadion koji je svedočio najvećim pobedama Crvene zvezde je postao kultno mesto ne samo trijumfa, već i okupljanja simpatizera, ali i poseta velikog broja turista. U proteklih šest godina Crvena zvezda je ubedljivo najbolji fudbalski tim u Republici Srbiji. U pomenutom vremenskom intervalu osvojili smo isto toliko šampionskih titula i tri trofeja Kupa Srbije, a uspesi izvojevani na međunarodnoj sceni su najveći u novom milenijumu. Crvena zvezda je bez premca najsnažniji fudbalski gigant u regionu, a uspesi koje postižemo na terenu su parametar kontinuiranog rasta i razvoja našeg kluba.


https://www.youtube.com/watch?v=X9UxEyPXSBo


Crvena zvezda je odlična sredina za razvoj i napredak mladih i ambicioznih ljudi, bilo da se radi o državljanima Srbije ili građanina drugih država. Trenutno na poziciji asistenta projekt menadžera u Crvenoj zvezdi je zaposlen Aleksandar Pogorelov, koji se zbog velike želje da radi u našem klubu preselio u Srbiju.


https://www.youtube.com/shorts/wJQiwJmzxno


Marketing tim Crvene zvezde je izuzetno važan sektor kluba, a pored toga rad na kreaciji i osmišljavanju brojnih projekata je prava pozicija za mlade, darovite i kreativne ljude. Pored toga, zaposlena Andrijana Savić naglašava važnost timskog duha, te da svi zaposleni moraju da prate uspehe igrača na terenu.


https://www.youtube.com/shorts/tsnzq3GRPIg


Spoj iskustva i mladosti kroz istoriju se pokazao kao proveren recept za uspeh. Pored toga što je FK Crvena zvezda idealno mesto za mlade i ambiciozne ljude, važan temelj svih rezultata su zaposleni koji su više decenija deo crveno-bele porodice. Gojko Jaćimović 30 godina radi na poziciji održavanja travnate površine na stadionu “Rajko Mitić”, a kroz bogato iskustvo i dan danas napominje da je raditi u Crvenoj zvezdi privilegija.


https://www.youtube.com/shorts/aJofwo-6c4Q


Pripadnica nežnijeg pola - Margita Teofilović je zaposlana u sektoru bezbednosti FK Crvena zvezda. Lično iskustvo stiče svakodnevno kroz obezbeđivanje najvećeg srpskog stadiona i brojne izazove tokom redovnog radnog dana, ali i putem organizacije bezbednosti prilikom odigravanja međunarodnih evropskih mečeva.


https://www.youtube.com/shorts/QUg5Br6-qAY


Beneficije

Proces selekcije

Glavna ideja kada je proces selekcije u pitanju je, da iskustvo kandidata bude pozitivno. To znači da ćemo sve učiniti da se prilagodimo kandidatima kada je termin intervjua u pitanju, kao i to da na kraju procesa, svi dobiju povratnu informaciju o ishodu konkursa. Tokom intervjua, osnovna misija je da kroz razgovor sa kandidatom, izvučemo najbolje od nje/njega za poziciju za koju je konkurisala/o.


Faze selekcije zavise od pozicije.


Za srednje i više pozicije, nakon inicijalne selekcije kandidata, radimo on line intervju, nakon čega se još sužava izbor. Drugii krug se radi uživo, sa hiring i HR menadžerom. Najboljim kandidatima, kada pozicija to dozvoljava, se daje kratak case i nakon toga se donosi finalna odluka o izboru kandidata.


Za niže, operativne pozicije proces selekcije je nesto kraci i jednostavniji.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
14
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Ljutice Bogdana 1a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07000782

PIB

100271364