Flender d.o.o. Subotica
Flender d.o.o. Subotica

Flender d.o.o. Subotica

We move the world

O kompaniji

Sa 125 godina iskustva, kompanija Flender oblikuje budućnost inovativnim i pouzdanim proizvodima i uslugama u oblasti mehaničkih i električnih pogonskih tehnologija. 

Sedište kompanije se nalazi u Boholtu, u Nemačkoj. Osnovana je 1899. godine, a nazvana je po svom osnivaču, Alfredu Fridrihu Flenderu.

Kompanija Flender u vetro-industriji posluje pod brendom Winergy. Winergy kombinuje najviše performanse sa godinama iskustva i pionir je u ovoj oblasti.

O fabrici u Subotici

Fabrika vetrogeneratora i segmenata statora vetrogeneratora u Subotici u decembru 2020. zvanično je postala Flender d.o.o. Subotica.

Fabrika uspešno posluje u Subotici više od 20 godina. Osnovana je 2003. godine, kao Loher Elektro Subotica, koji je u to vreme bio deo Flender grupe. Nakon toga, 2005. godine, Siemens AG je kupio Flender grupu i tako je i fabrika postala deo Siemens grupe, što je ostala narednih 15 godina.

Tokom godina, fabrika u Subotici imala je brojne uspehe. Do sada smo proizvezli i izvezli više od 30.000 vetrogeneratora i više od 50.000 segmenta statora vetrogeneratora.

Svojim proizvodima fabrika aktivno omogućuje stvaranje čiste i održive energije, kao i očuvanje životne sredine. Ove godine, kompaniji Flender dodeljena je platinasta medalja "EcoVadis" , koja Flender svrstava u najboljih 1% po održivosti. 

Sada je Flender d.o.o. Subotica nezavisna kompanija na srpskom tržištu, deo Winergy grupe u okviru kompanije Flender. 

Zapošljavamo više od 1200 zaposlenih. Visoko kvalifikovani i posvećeni zaposleni su uvek bili i ostaju ključni faktor naše inovativnosti i našeg uspeha.

Beneficije

Proces selekcije

Ukoliko vam se neka od pozicija koju objavimo učini interesantnom, budite slobodni da pošaljete svoju prijavu.

Sve kandidate koji uđu u uži izbor, telefonskim putem kontaktiraće Flender HR tim.

  • Kako izgleda proces selekcije?

Koraci u procesu selekcije definišu se u skladu sa potrebama za konkretnu poziciju, ali možete da očekujete da će biti organizovani razgovori sa predstavnicima HR tima i odeljenja za koje tražimo kandidate. 

Svakom kandidatu koji dođe na intervju, dajemo značajne informacije o našoj kompaniji, kao i poziciji za koju aplicira. Na kraju svakog razgovora ostavljamo vreme za pitanja kandidata.

U slučaju da postoje još neki koraci, detaljne informacije o tome dobićete unapred od HR tima.

  • Kako da se pripremite za intervju?

Pozivamo vas da se upoznate sa informacijama o otvorenoj poziciji, kao i našoj kompaniji i da pripremite pitanja ukoliko ih imate. 

Budite pripremljeni da pričate o svom dosadašnjem radnom iskustvu i obrazovanju. Istaknite svoje prednosti, kao i sve ono što vas izdvaja od drugih kandidata. 

U slučaju da je za poziciju za koju ste se prijavili potrebno znanje engleskog jezika, jedan deo razgovora biće obavljen na engleskom. 

Potrudite se da budete tačni ili da dođete nekoliko minuta ranije na razgovor. 

Ukoliko je razgovor online, proverite svoju internet konekciju, upalite kameru i namestite se udobno.

  • Da li ćete dobiti povratnu informaciju?

Svi kandidati koji se prijave za neku od otvorenih pozicija u kompaniji Flender, dobijaju povratnu informaciju o ishodu.

  • Kako možete da stupite u kontakt sa nama?

Prijave za otvorene pozicije potrebno je da dostavite tako što ćete aplicirati preko oglasa koji je objavljen.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, budite slobodni da kontaktirate Sonju Đurić, Saradnika za regrutaciju kompanije Flender putem mail adrese sonja.djuric@flender.com ili broja telefona 060/8170 525.

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batinska 94, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

21590355

PIB

112016834

Broj zaposlenih

> 1000