Foodland doo

Foodland doo

O kompaniji

Osnovna ideja poslovanja "Foodland" doo je proizvodnja tradicionalnih srpskih proizvoda (slatka, pekmezi, džemovi, ajvar, itd.) koji se spremaju na stari, tradicionalan način, pod brendom „Bakina tajna", proizvodnja organskih proizvoda pod brendom "Terra Organica" koja u svom sastavu ima slatka, pekmeze, kompote i sokove spravljene od sirovine organskog porekla. Takođe, distributeri smo zdravih, mediteranskih proizvoda, kao što su masline, maslinovo ulje, testenine, itd.

Naš proizvodni asortiman je zastupljen na evropskom tržištu, uključujući i bivše jugoslovenske republike, kao i na tržištu SAD-a i Kanade.

Vizija našeg poslovanja za poslednjih 10 godina i u narednim godinama je jasna i optimistična- postati i ostati lider u proizvodnji i plasmanu zdrave hrane, razvoj potrošačke svesti o potrebi za zdravim, kao i proizvodnja i plasman proizvoda koji mogu da približe svet Srbiji.

Kontakt

Foodland doo

  • Omladinskih brigada 86, 11070 Novi Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100021989
  • Matični broj: 17192850
011/3182119; 3185749; 3182083

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.