Forma Ideale doo
Forma Ideale doo

Forma Ideale doo

NAMESTI SVOJ ŽIVOT!

O kompaniji

Forma Ideale je kompanija specijalizovana za serijsku proizvodnju pločastog i tapaciranog nameštaja, prepoznatljivog na tržištu po svom savremenom dizajnu, funkcionalnim karakteristikama i kvalitetu. Kompanija je osnovana 1995. kao porodična firma SZTR EL-EN, a 2004. godine menja organizacionu strukturu i postaje Forma Ideale DOO.

Forma Ideale danas se svrstava u rang velikih preduzeća, sa više od 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u tri proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 100.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji, sa 44 salona u 36 gradova (uključujući i Internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 70.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

U 29. godinu poslovanja kompanija Forma Ideale ušla je kao vodeći izvoznik nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u približno 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Preko 100 prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Kompanija je kontinuirano posvećena povećanju proizvodnih kapaciteta u cilju daljeg razvoja poslovanja, nastavku rasta izvoza i osvajanju novih tržišta, dodatnom poboljšanju uslova rada u svim aspektima i ulaganju u inovacije u domenu proizvodne opreme i razvoja asortimana.

Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći približno 500 donatorskih aktivnosti do sada.

Sumiranje rezultata kompanije Forma Ideale nije moguće bez davanja velikog priznanja svim njenim zaposlenima. Uz ovako veliki tim vrednih i posvećenih ljudi, svi izazovi su lakši, a postavljeni novi ciljevi i zadaci protkani su još snažnijom željom i inspiracijom da Forma Ideale i dalje bude deo svakog doma.

Beneficije

Proces selekcije

Sumiranje rezultata koje smo kao kompanija postigli u skoro pune tri decenije poslovanja, može početi i završiti se brojkama i finansijskim izveštajima, ali ipak, ono što je bilo presudno za uspešan rast kompanije, i što za nas ima najveću vrednost, to su naši zaposleni. Preko 1700 zaposlenih svakoga dana doprinosi rastu kompanije Forma Ideale. Zajedno unapređujemo svaki segment poslovanja i zajedno širom Srbije i sveta pričamo naše „idealne“ priče kroz nameštaj koji pravimo u Srbiji.

Ukoliko ste se zainteresovali za neku od otvorenih pozicija u našoj kompaniji, drago nam je zbog toga, jer mi želimo da budemo vaš IDEALAN poslodavac. Kako bismo vam olakšali put do nas, izdvajamo koji vas konkretni koraci očekuju tokom apliciranja i selekcije:


1) Prvo što je potrebno da uradite je da popunite formular za prijavu na sajtu kompanije https://www.formaideale.rs/zaposlenje/aktuelni-oglasi, lako prateći korake u opisu oglasa koji vas interesuje ili direktno putem sajta Infostud, u okviru konkretne pozicije za koju konkurišete.


2) Ukoliko vaša biografija odgovara postavljenim kriterijumima za oglašenu poziciju, naše kolege iz HR službe će vas uskoro kontaktirati, kako biste zajedno još jednom potvrdili vaše lične podatke i zakazali razgovor u prijatnom okruženju nekog od naših poslovnih prostora. Razgovaraćete više o konkretnoj poziciji, o tome šta vi od nas očekujete kao poslodavca, kao i o tome koja su naša očekivanja od vas. Proces selekcije u ovom trenutku pored intervjua može podrazumevati i testiranje u zavisnosti od konkretne pozicije. Najčešće je reč o testovima za koje vam nisu potrebne nikakve pripreme, već samo da se opustite i budete ono što zaista jeste.


3) Za neke pozicije predviđen je i drugi krug selekcije, kada se u razgovor najčešće uključuje i menadžer sektora u kome je pozicija za koju ste se prijavili, pa ćete imati prilike da upoznate nekoga sa kim ćete direktno sarađivati na putu vašeg napretka u našoj kompaniji. U zavisnosti od zahteva pozicije, može biti važan i test kompetencija i rad na konkretnom zadatku iz najuže struke, pa je to vaša finalna prilika da zasijate.


4) Trudimo se da u što kraćem vremenskom roku obavimo razgovore sa svim kandidatima, a zatim vas obaveštavamo o odluci i nadamo se da upravo Vama pružamo ruku dobrodošlice.


5) Po završenoj selekciji i svim dogovorima koji će biti deo vašeg budućeg ugovora o radu, organizujemo vam prijatan doček u tim gde možete da pokažete svoj puni potencijal i svojom posebnošću unapredite rad naše kompanije.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Skladišni centar 13, Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17546830

PIB

103251239

Broj zaposlenih

> 1000