Forum Računari d.o.o.

Forum Računari d.o.o.

O kompaniji

Forum računari se bave proizvodnjom i prodajom računara, računarske opreme i najnovijih informacionih tehnologija.

Osnovani smo 2003. godine sa idejom da se kreira kompanija sa potpuno drugačijim i inovativnim pristupom tržištu i kupcu. Danas smo prepoznatljivi po novim idejama, fleksibilnosti u praćenju zahteva tržišta, kao i po jedinstvenom načinu prodaje.

Naša misija je da, kroz zaokruženu uslugu, u potpunosti izađemo u susret potrebama naših klijenata i pronađemo jedinstveno rešenje kao odgovor na postavljene zahteve, sa akcentom na partnerskom odnosu, podjednako i sa poslovnim partnerima i sa kupcima.

Cilj koji smo sebi postavili je da računare učinimo dostupnim svakom stanovniku Srbije.
Do sada smo uspeli da razvijemo svoje poslovanje tako da u potpunosti olakšamo i pojednostavimo kupovinu računara - dovoljan je samo jedan telefonski poziv. Dragoceno vreme svakog našeg kupca se maksimalno poštuje.

Sarađujemo sa mnogim svetskim proizvođačima iz oblasti informacionih tehnologija, a najviše sa kompanijama Intel i Microsoft. Zahvaljujući našoj posvećenosti u odnosu prema kupcima i partnerima, kao i korišćenju i prenošenju novih tehnologija do sada smo postali:

- Intel Channel Partner Premium Member;
- Microsoft Gold Certified Partner i Microsoft DOEM Partner;
- Seagate Key Channel Integrator.

U Forumu cenimo i podjednako podstičemo individualno usavršavanje i timski rad, jer nam je važno da svaki zaposleni ima neograničenu mogućnost da razvija sopstvene potencijale.
Stimulišemo i nagrađujemo preduzimljivost i inicijativu, kao i sposobnost da se pruži maksimalan doprinos timu.
Kod nas uvek ima mesta za nove ideje - naši zaposleni su naša pokretačka energija.

Više o nama možete saznati na adresi: www.4um.rs

Kontakt

Adresa

Južni bulevar 40, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17483366

PIB

102846682