Saša Aleksić

MAX Specijalista
Saša Aleksić

"Moja dosadašnja karijera nije previše duga. Imam 25 godina i ovde sam se zaposlio odmah nakon završetka Filološkog fakulteta gde sam studirao engleski jezik i književnost. Ovdašnju karijeru sam započeo kao agent, u julu 2020. i iako nisam bio previše stručan za tehnologiju, jako je volim, tako da mi je bilo drago da sam završio u jednoj tehničkoj kampanji.

Zaista je bilo interesantno naći se na poziciji gde sam mogao da koristim i svoje znanje jezika i interesovanje za tehnologiju, ali je konstantna telefonska komunikacija sa musterijama u početku bila izazov jer do tada nisam imao naviku da toliko pričam. 

Dok sam sa njima radio, unapređivao sam i svoje komunikacione veštine na način na koji to nisam mogao na fakultetu, sa najrazličitijim profilima ljudi, poput bake kojoj je trebala pomoć da odštampa natpis koji upozorava decu u komšiluku da se ne igraju na njenom travnjaku! 

Foundever-u me je privukla mogućnost internog unapređivanja, tako da sam se posle pet meseci prijavio za poziciju tehničkog mentora u svojoj kampanji. Iako je tada nisam dobio, moji menadžeri su u meni videli želju za napretkom i prijavili me na OCP radionicu. Tu sam upoznao divne ljude iz Learning tima čiji sam sada deo, i shvatio da u Foundever-u podrška zaista dolazi sa svih strana i da se svi jednako trude da omoguće prilike za napredak i neguju veštine potrebne za njega.

Nakon OCP radionice i par meseci prakse, postao sam tehnički mentor u junu 2021. Iako je pozicija bila zahtevnija, takođe mi je pružila priliku da uzvratim podršku kolegama i pomažem drugim agentima da dalje razvijaju veštine potrebne za uspešan rad, usavršavanje i napredovanje. Mentorstvo mi je omogućilo i da se nadalje upoznam sa tim kako Foundever funkcioniše, kao i da steknem nove prijatelje i bliže sarađujem sa divnim mentorima, TM-ovima, QS-ovima i LS-om iz kampanje.

Sve me je to dovelo i do moje trenutne pozicije gde ću imati priliku da na tome radim na nivou celog Foundever Srbija. Učestvovaću u organizaciji, izvođenju i promovisanju raznih aktivnosti, radionica i inicijativa koje za cilj imaju lični i profesionalni razvoj, kao i zabavu i zbližavanje zaposlenih u Foundever-u, ali i šire, kroz dobrotvorne akcije koje naša kompanija redovno sprovodi."

Ostala iskustva zaposlenih