FractureCode Corporation

FractureCode Corporation

O kompaniji

Mi smo danska kompanija koja se bavi Track & Trace industrijom. Osnovani 2002. godine za petnaesti rođendan otvorili smo kancelariju u Beogradu. 


Od starta rad temeljimo na skandinavskim principima, slobodi, fleksibilnosti i ličnoj odgovornosti. Zbog prirode posle, fokus je na radu iz kancelarije – koji je prilagođen usled postojeće epidemiološke situacije.  Naš zadatak je da pomažemo proizvođačima da ispune zakonske zahteve u vezi sa praćenjem svojih proizvoda. 


Ukratko, sve što izađe sa linije mora da ima tačan, čitljiv, jedinstven kod. Inače, ne sme da napusti fabriku.  


Zbog velikih brzina na linijama i visoke preciznosti sistema, naš tim čine inženjeri automatike, PLC programeri i Software developeri. A s obzirom da su naši proizvodi profesionalcima, naš tim za podršku sačinjavaju Software inženjeri. Tehnologije koje koristimo u svim proizvodima su .NET Core 3.1, SQL, MVC, C#, REST i SOAP Servisi uz obavezno poznavanje SOLID principa i dizajn paterna.


Proces selekcije koji preferiramo je brz, efikasan i transparentan. U tri kruga razgovora cilj nam je da steknemo uvid u tehničko znanje i lične osobine, kao i da detaljno predstavimo kompaniju, poziciju i sve što te čeka na radnom mestu.


Naši sistemi nalaze se u preko 40 zemalja i taj broj raste. Ako smo te zainteresovali da se prijaviš za bilo koju od pozicija, jedno od pitanja sigurno će biti - Da li ti je u redu da povremeno putuješ u inostranstvo?


Ostalo ne smemo da otkrivamo :)


Vidimo se!

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Dunavska 78a, Beograd-Palilula, Srbija

Kontakt
Matični broj

21344168

PIB

110373847

Broj zaposlenih

20 - 50