Frikom D.O.O.

Frikom D.O.O.

O kompaniji

 Kompanija Frikom D.O.O. nastala je kao jedinica zajedničkog ulaganja PKB-a, Unilevera i IFC-a, sedamdesetih godina XX veka. Ime kompanije nastalo je od početnih slova delatnosti kompanije FRozen food COMpany. Tokom osamdesetih i devedesetih godina Frikom se nalazi u društvenoj i mešovitoj svojini, a 19.02.2003. godine potpisan je kupoprodajni ugovor (sinteza investicionog i socijalnog programa na period od 5 godina) između Frikoma i Agrokora. Time Frikom postaje članica Agrokor koncerna, čime se otvara i novo poglavlje u istoriji kompanije.

Danas, Frikom je lider na domaćem tržištu u delatnosti proizvodnje i distribucije smrznute hrane. Neki od naših proizvoda dobro su poznati generacijama potrošača, pre svega sladoledi poput Kaprija, Lenija, Rumenka, Sneška, ili neki noviji kao što su King, Macho, Grandissimo, a zatim i razno smrznuto povrće, voće, testo i riba. Proizvodi Frikoma mogu se kupiti na teritoriji cele Srbije, kao i u nekim od zemalja u okruženju. To omogućava postojanje jake distributivne mreže, pa Frikom, iako sa sedištem u Beogradu, ima prodajno-distributivne centre od Subotice, preko Novog Sada, Šapca, Čačka, Novog Pazara i Niša, pa do Vranja i naravno, zaposlene iz svih ovih gradova.

Kontakt

Frikom D.O.O.

  • Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100003092
  • Matični broj: 07042728
+381(0)11 20 74 153

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.