Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Frikom D.O.O.

Frikom D.O.O. logo
Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd
Beograd
SRBIJA
+381(0)11 20 74 153
501-1000
100003092
07042728

Frikom D.O.O.


Kompanija Frikom D.O.O. nastala je kao jedinica zajedničkog ulaganja PKB-a, Unilevera i IFC-a, sedamdesetih godina XX veka. Ime kompanije nastalo je od početnih slova delatnosti kompanije FRozen food COMpany. Tokom osamdesetih i devedesetih godina Frikom se nalazi u društvenoj i mešovitoj svojini, a 19.02.2003. godine potpisan je kupoprodajni ugovor (sinteza investicionog i socijalnog programa na period od 5 godina) između Frikoma i Agrokora. Time Frikom postaje članica Agrokor koncerna, čime se otvara i novo poglavlje u istoriji kompanije.

Danas, Frikom je lider na domaćem tržištu u delatnosti proizvodnje i distribucije smrznute hrane. Neki od naših proizvoda dobro su poznati generacijama potrošača, pre svega sladoledi poput Kaprija, Lenija, Rumenka, Sneška, ili neki noviji kao što su King, Macho, Grandissimo, a zatim i razno smrznuto povrće, voće, testo i riba. Proizvodi Frikoma mogu se kupiti na teritoriji cele Srbije, kao i u nekim od zemalja u okruženju. To omogućava postojanje jake distributivne mreže, pa Frikom, iako sa sedištem u Beogradu, ima prodajno-distributivne centre od Subotice, preko Novog Sada, Šapca, Čačka, Novog Pazara i Niša, pa do Vranja i naravno, zaposlene iz svih ovih gradova.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Ono što karekteriše našu kompaniju, kada je u pitanju kadrovsko poslovanje i upravljanje ljudskim resursima jeste stalno i kontinuirano unapređivanje procesa selekcije, edukacije, praćenja razvoja karijera, poslovnih rezultata i kompetencija zaposlenih i naravno učvršćivanje tima Frikoma. U procesu zapošljavanja novih radnika cilj je prilagoditi sam proces selekcije kao i izabranog kandidata radnom mestu koje je otvoreno. To znači da su moguće razlike u selekcijskim postupcima, a sve sa krajnjim ciljem-imati prave ljude na pravim mestima. To takođe znači i da u politici ljudskih resursa Frikoma ne postoji shema adekvatnog ili poželjnog kandidata koji konkuriše za posao. U zavisnosti od upražnjenih radnih mesta, potrebni su nam različiti profili kandidata, pa možemo reći da se na naše konkurse javljaju različiti ljudi, različitih osobina, koji su spremni da pokažu šta znaju, kao i da nauče nove stvari u velikom sistemu kakav je Frikom. Ono što je posebno važno kada je u pitanju primanje novih kadrova, jeste zapošljavanje velikog broja pripravnika, bez radnog iskustva, koji imaju priliku da započnu svoju poslovnu karijeru kod nas i kroz sistem mentorskog rada adekvatno nauče da teorijska znanja, stečena na fakultetu, primenjuju u praksi. Možda je to i jedan od razloga, što je Frikom izabran za najpoželjnijeg poslodavca na početku karijere mladih ljudi u Srbiji, u istraživanju sprovedenom na najvećem sajmu zapošljavanja kod nas-Career Days.

Ukoliko želite da saznate još nešto o nama, našim proizvodima, slobodnim radnim mestima, mogućnostima konkurisanja za posao, posetite nas na www.frikom.rs

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.