Froneri Adriatic d.o.o.

Froneri Adriatic d.o.o.

Poslovi

Operater u proizvodnji

Batajnica, Beograd, Inđija, Novi Sad, Ruma, Stara Pazova

rok 01.10.2020.

O nama

Froneri kompanija je nastala 2016. godine kao globalno zajedničko ulaganje u oblasti sladoleda, spajanjem kompanija Nestlé i R&R. Posluje u više od 20 država širom sveta, sa sedištem u Velikoj Britaniji. Froneri integriše jake robne marke obe kompanije (Nestle i R&R) u vodeću globalnu kompaniju za proizvodnju sladoleda.

Biti deo FRONERI-a, znači biti deo istorije sladoleda. Poštujemo tvorce naše prošlosti i fokusiramo se da doprinosemo idejama za budućnost. Mi verujemo u moć snažne kulture koja u srcu svega što radi ima ljude. Naši principi vođenja su jednostavni i poštovani su od strane svih koji su deo našeg biznisa. Ponosimo se istinski prijateljskim i neformalnim stilom, gde su svi pozvani. Radimo strastveno, razigrano, menjamo, a sve u potrazi za stvaranjem savršenih, smrznutih poslastica.

Nudimo svet iskustva, svet kvalitetnog, svet izbora. Zakoračite u naš svet!

Naši zaposleni

Igor Domonji
Operater na proizvodnim linijama

U Froneri fabrici sladoleda radim već 6 godina. Tačnije, poceo sam da radim još dok je bila Nestle fabrika sladoleda, kao sezonac. Vrlo brzo sam napredovao i sada sam Operater na proizvodnim linijama. Kompanija nudi mogućnost učenja i napredovanja za sve zaposlene. U toku sezone radi se u tri smene i taj period je izuetno dinamičan, ali i najinteresantniji zbog promena i novih proizvoda čijem kvalitetu se zajedno trudimo da doprinesemo.

Biljana Mutavdžić
Trade marketing specijalista

Fabrika sladoleda je mesto koje sam oduvek želela da posetim i da otkrijem kojom magijom nastaje moj omiljeni slatkiš. Sada imam priliku da u okviru svoje firme, Froneri, u nju dolazim svaki dan i da saznam da sladoled nastaje prvoklasnom tehnologijom, a da do mene, kao potrošača, dolazi ozbiljnim timskim radom. Kao Master ekonomistkinja sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, imam priliku da se ovom kategorijom bavim stručno i da teorijska znanja stečena na Marketing menadžmentu produbljujem u okviru tima Marketinga i prodaje na pozicji stručnog saradnika. Froneri mi, kao internacionalna kompanija, omogućuje da sarađujem sa marketing stručnjacima iz drugih zemalja na svakodnevnom nivou, da učim kako prodajno funkcioništu različita tržišta Adriatic regiona i Balkana ali i da gradim sebe, suočavajući se sa izazovima koje rad u kategoriji sladoleda postavlja.

Aleksandra Mišić
Specijalista za razvoj proizvoda

#onokadimasnajsladjiposaonasvetu
​ 
U kompaniji Froneri na poziciji tehnologa za razvoj novih proizvoda radim nepune dve godine. Svoj poslovni razvoj započela sam u industriji sladoleda, u maloj fabrici sladoleda Nestle pre nekoliko godina, a sada je to velika Froneri fabrika sladoleda jedina u regionu. Rad u odličnom timu, sa kolegama koje iza sebe imaju dugogodišnje iskustvo i znanje je neprocenjivo, a povrh toga mi daje motivaciju da još više učim i napredujem. Projekti u okviru Froneri grupe mi omogućavaju da razmenjujem znanja i iskustva sa kolegama širom sveta. Dinamično okruženje, novi izazovi, ciljevi, timski rad, prijatna radna atmosfera ispunjavaju moj svaki radni dan. A najveća motivacija i vetar u leđa su potrošači koji sa osmehom na licu konzumiraju naše sladolede, to mi je i pokazatelj da svoj posao radim dobro i da stremim ka tome da budem još bolja. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/nestlesladoledi.rs/

Kontakt

Froneri Adriatic d.o.o.

Banovački put bb, Stara Pazova, Srbija

konkurs@rs.froneri.com

www.froneri.com

+381 (0)22 2155 816
Facebook
Twitter