Fruterra d.o.o.

Fruterra d.o.o.

O kompaniji

Fruterra d.o.o. je specijalizovana distributerska kompanija za uvoz i distribuciju robe široke potrošnje koja se prodaje kroz rashladne vitrine. Usko smo specijalizovani za svežu robu sa kratkim rokovima.

Pored savremenog logističkog centra i hladnjače koju posedujemo, deo našeg sistema nacionalne distribucije je i mreža partnerskih i subdistributerskih firmi sa kojima saradjujemo na teritoriji cele Srbije.

Fruterra predstavlja brzo rastuću kompaniju koja je ekskluzivni zastupik poznatih i kvaitetnih inostranih brandova: Zott, Bergader, Hochwald, Appel (Nemačka), Granarolo (Italija), Westland, Interfood (Holandija), Tyras (Grčka), Jomo, Spak (Austrija).

Nastanak firme Fruterra marta 2002. godine je rezultovan dugogodišnjom saradnjom nemačkog proizvodjača mlečnih proizvoda ZOTT i Firme Kraus und Kraus, kao njenog dobavljača voćem a time i sastavnog dela voćnih jogurata poznatih po svom kvalitetu širom Evrope. Izuzetna svojstva proizvoda i veliki angažman distributerskog tima u uslovima stvaranja organizovanog tržišta doveo je do toga da čuveni brendovi u rekordnom roku zadobiju naklonost i domaćih potrošača. Ohrabreni početnim rezultatima, članovi Fruterra-inog tima, doneli su već septembra iste godine odluku da na srpsko tržište plasiraju JOGOBELLA-u, vodeći brend svežeg voćnog jogurta u centralnoj i istočnoj Evropi, koji je u kontinuietu u ovom segmentu do danas ostao vodeći uvozni proizvod. Dalje uspešno širenje asortimana pudinzima, desertima i sirevima ustoličilo je ime ZOTT kao sinonim za izuzetan ukus i kvalitet, a samim tim, kontinuitetom isporuka, stvorilo rukovodećem timu mogućnost da preuzme i ostale komplementarne programe i time upotpuni domaću trpezu novim proizvodima.

Kontakt

Adresa

Cara Dušana 205a, 11080 Zemun-Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17358839

PIB

100003718