Fruvita d.o.o.

Fruvita d.o.o.

O kompaniji

Fruvita je domaća kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvežavajućih bezalkoholnih pića sa voćnim sokom.

Kompanija Fruvita na tržištu Srbije posluje od maja 2003. godine, kada je u blizini Smedereva, u srcu najpoznatijeg voćarskog kraja, otvoren savremeni proizvodni pogon.

Danas je Fruvita jedna od vodećih kompanija u segmentu proizvođača negaziranih pića i tržišni lider u kategoriji voćnih napitaka.

Kompanija Fruvita posluje u skladu sa međunarodnim standardima HACCP i ISO 9001, koji potrošačima garantuju da svi proizvodi koji dolaze iz Fruvite ispunjavaju evropske i svetske standarde kvaliteta.

Centrala kompanije je u Beogradu, a predstavništva se nalaze u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini. Takođe, Fruvita ima distributivne centre u Novom Sadu, Čačku, Nišu i Lunjevcu, gde se nalazi i fabrika.

Naša misija

Svakodnevno istražujemo i otkrivamo želje potrošača.
Najbolje voćne plodove pretačemo u sokove jedinstvenog kvaliteta koji
bude optimizam i donose radost.

Naša vizija

Stalnim razvojem i inoviranjem proizvodnog programa održati lidersku poziciju na domaćem tržištu i omogućiti kvalitetan plasman proizvoda na tržišta zemalja Jugoistočne Evrope.

Fruvita je kompanija kojoj se veruje


Očuvanjem visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i građenjem partnerskih odnosa sa kupcima i isporučiocima postali smo kompanija kojoj se veruje. Stalno preispitujemo poslovne procese kako bismo povećali njihovu efikasnost i unapredili kvalitet i bezbednost naših proizvoda.

Fruvita je kompanija koja istražuje

Svakodnevno osluškujemo želje naših potrošača i uz pomoć savremenih tehnoloških rešenja odgovaramo na njihove zahteve. Inovacijama težimo da prevaziđemo potrebe kupaca i kornika naših proizvoda.

Fruvita je kompanija koja brine

Brinemo o našim zaposlenima, a njihova edukacija i zadovoljstvo u radu su naši prioriteti. Opredeljeni smo za zaštitu životne sredine i unapređeje šire društvene zajednice kroz održivi razvoj, koji zadovoljava potrebe sadašnjih i budućih generacija.

Fruvita je kompanija koja je okrenuta budućnosti

Povećanje profitabilnosti, tržišnog učešća i širenje poslovanja izvan naših granica, svakodnevni su zadaci, koji nas vode napred, do ostvarenja naše vizije.

Fruvita je kompanija koja je uvek otvorena za mlade, ambiciozne i kreativne ljude, koji imaju želju da se usavršavaju i napreduju.

Kontakt

Adresa

Trg Nikole Pašića 5, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17404512

PIB

101600233

Broj zaposlenih

101 - 250