Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Fruvita d.o.o.

Fruvita d.o.o. logo
Tošin bunar 274g
Beograd
SRBIJA
011 260 71 70
101-250
101600233
17404512

Fruvita d.o.o.


Fruvita je domaća kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvežavajućih bezalkoholnih pića sa voćnim sokom.

Kompanija Fruvita na tržištu Srbije posluje od maja 2003. godine, kada je u blizini Smedereva, u srcu najpoznatijeg voćarskog kraja, otvoren savremeni proizvodni pogon.

Danas je Fruvita jedna od vodećih kompanija u segmentu proizvođača negaziranih pića i tržišni lider u kategoriji voćnih napitaka.

Kompanija Fruvita posluje u skladu sa međunarodnim standardima HACCP i ISO 9001, koji potrošačima garantuju da svi proizvodi koji dolaze iz Fruvite ispunjavaju evropske i svetske standarde kvaliteta.

Centrala kompanije je u Beogradu, a predstavništva se nalaze u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini. Takođe, Fruvita ima distributivne centre u Novom Sadu, Čačku, Nišu i Lunjevcu, gde se nalazi i fabrika.

Naša misija

Svakodnevno istražujemo i otkrivamo želje potrošača.
Najbolje voćne plodove pretačemo u sokove jedinstvenog kvaliteta koji
bude optimizam i donose radost.

Naša vizija

Stalnim razvojem i inoviranjem proizvodnog programa održati lidersku poziciju na domaćem tržištu i omogućiti kvalitetan plasman proizvoda na tržišta zemalja Jugoistočne Evrope.

Fruvita je kompanija kojoj se veruje


Očuvanjem visokog nivoa kvaliteta naših proizvoda i građenjem partnerskih odnosa sa kupcima i isporučiocima postali smo kompanija kojoj se veruje. Stalno preispitujemo poslovne procese kako bismo povećali njihovu efikasnost i unapredili kvalitet i bezbednost naših proizvoda.

Fruvita je kompanija koja istražuje

Svakodnevno osluškujemo želje naših potrošača i uz pomoć savremenih tehnoloških rešenja odgovaramo na njihove zahteve. Inovacijama težimo da prevaziđemo potrebe kupaca i kornika naših proizvoda.

Fruvita je kompanija koja brine

Brinemo o našim zaposlenima, a njihova edukacija i zadovoljstvo u radu su naši prioriteti. Opredeljeni smo za zaštitu životne sredine i unapređeje šire društvene zajednice kroz održivi razvoj, koji zadovoljava potrebe sadašnjih i budućih generacija.

Fruvita je kompanija koja je okrenuta budućnosti

Povećanje profitabilnosti, tržišnog učešća i širenje poslovanja izvan naših granica, svakodnevni su zadaci, koji nas vode napred, do ostvarenja naše vizije.

Fruvita je kompanija koja je uvek otvorena za mlade, ambiciozne i kreativne ljude, koji imaju želju da se usavršavaju i napreduju.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.