Future Green

Future Green

O kompaniji

Future Green Office Products B.V.je jedan je od vodećih evropskih proizvođača, odnosno "reciklera" inkjet kertridža. Centrala firme je u Holandiji, a putem svojih filijala posluje u još 9 evropskih zemalja.

Kompanija je osnovana 1995. godine i ima svoje proizvodne pogone u Holandiji i Mađarskoj gde se pune isključivo prazni kertridži proizvođača opreme, u industrijskim uslovima i po vrhunskim tehnološkim i ekološkim standardima, uz strogu kontrolu koju nalažu setrifikati ISO 9001 za kvalitet i 14001 za ekologiju i obavezno pojedinačno testiranje svakog kertridža.

Future Green YU osnovana je 2003. godine sa sedištem u Novom Sadu za područje jugoistočne Evrope. Od svog osnivanja firma je razvila uspešnu saradnju sa brojnim kompanijama i saradnicima zahvljajući čemu danas posluje u gotovo svim gradovima Srbije ali i u Rumuniji, Bosni i Hercigovini, Hrvatskoj i na Kosovu i Metohiji.

Future Green nudi širok asortiman osveženih inkjet kertridža i tonera. Kertridži se mogu dobiti za sve standardne stampače svih većih poznatih proizvođača. Kertridži su uskladjeni sa najvišim zahtevima kvaliteta, nude izvanredan kvalitet štampe i značajne uštede u ceni koštanja. Svakodnevno se razvijaju i testiraju novi modeli inkjet kertridža pod budnim okom stručnjaka. Kertridži su svi A punjenje, što znači da su maksimalno napunjeni mastilom.U cenovniku pored svakog modela ima iskazana mililitraža mastila

U svojih 11 godina postojanja Future Green je od pionira u oblasti skupljanja i recikliranja kertridža za štampače izrasla u evropskog lidera u ovoj oblasti. Radi sprečavanja odlaganja po prirodu štetnih plastičnih masa, kao i nepotrebnog bacanja skupih metala (bakar) od kojih se prazna ambalaža za kertridže sastoji, mi prikupljamo i otkupljujemo prazne originalne kasete u Srbiji, kao i širom Evrope, a zatim ih ponovo punimo u fabrici u Holandiji uz primenu najsavremenijih tehnoloških i ekoloških standarda, zatim ih testiramo i ponovo plasiramo na tržište.

Iako je tokom svog postojanja postigla izuzetne poslovne uspehe na teritoriji cele Evrope, Future Green je mlada kompanija kojoj tek predstoji period postizanja velikih poslovnih poduhvata i u skladu sa tim uvek je otvorena za saradnju sa talentovanim i vrednim ljudima koji su raduju novim izazovima. Pored toga što nudi odlične uslove rada, Future Green pruža punu podršku u rešavanju radnih problema, podstiče stalna usvajanja novih znanja i sticanje novih veština. Future Green je konstantno u potrazi za energičnim, ambicioznim radnicima, koji su posvećeni svojim poslovnim obavezama, koji žele da daju puni doprinos radu kompanije, a istovremeno i da rade u prijatnom i uspešnom okruženju.

 

Kontakt

Adresa

Pariskih komuna 24, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

08776733

PIB

102586025