G4S Secure Solutions d.o.o.-logo

G4S Secure Solutions d.o.o.

G4S Secure Solutions d.o.o.-bg

O kompaniji

                                                 
Mi smo G4S Secure Solutions doo.
Sedište naše Grupe je u Londonu, a poslujemo u preko 90 zemalja širom sveta. G4S tim čini 570.000 članova, a u Srbiji brojimo čak 4.000 zaposlenih.
Internet pretraživač će Vam potvrditi da smo najveća, a naši klijenti da smo najbolja svetska kompanija za pružanje usluga obezbeđenja. Ako postanete deo našeg tima, uverićete se u to i sami.
A koje vrednosti živimo?
Ophodimo se prema drugima uz poštovanje i dostojanstvo. Strastveno se zalažemo za sigurnost, bezbednost i kvalitet usluge. To postižemo kroz timski rad i inovacije.
Mi čuvamo vaš svet. I brinemo o njemu.
G4S je društveno odgovorna kompanija čiji su zaposleni takođe volonteri spremni da pomognu društveno osetljivim grupama.
Dođite da  svet zajedno učinimo bezbednijim mestom za život.


Beneficije

Sport i rekreacija

Edukacija, profesionalni razvoj

Proces selekcije

Uslovi koje kandidat mora da ispuni su: minimum treći stepen SSS, da kandidat nije prethodno osuđivan, da protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak. Prednost imaju kandidati koji imaju završenu obuku u rukovanju vatrenim oružjem, položen stručni ispit zaštite od požara ili Licencu za vršenje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

G4S Secure Solutions d.o.o.

G4S Secure Solutions d.o.o.

Adresa

Viline Vode 6

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

06043429

PIB

100372941

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.