G4S Secure Solutions d.o.o.

G4S Secure Solutions d.o.o.

Poslovi

Službenik obezbeđenja

Ada, Beograd, Crvenka, Gajdobra, Kanjiža, Kragujevac, Novi Sad, Šimanovci

rok 16.12.2020.

Referent u brojačnici

Novi Sad

rok 09.12.2020.

Supervizor odeljenja za bezbednost

Beograd

rok 04.12.2020.

O nama

                                                 
Mi smo G4S Secure Solutions doo.
Sedište naše Grupe je u Londonu, a poslujemo u preko 90 zemalja širom sveta. G4S tim čini 570.000 članova, a u Srbiji brojimo čak 4.000 zaposlenih.
Internet pretraživač će Vam potvrditi da smo najveća, a naši klijenti da smo najbolja svetska kompanija za pružanje usluga obezbeđenja. Ako postanete deo našeg tima, uverićete se u to i sami.
A koje vrednosti živimo?
Ophodimo se prema drugima uz poštovanje i dostojanstvo. Strastveno se zalažemo za sigurnost, bezbednost i kvalitet usluge. To postižemo kroz timski rad i inovacije.
Mi čuvamo vaš svet. I brinemo o njemu.
G4S je društveno odgovorna kompanija čiji su zaposleni takođe volonteri spremni da pomognu društveno osetljivim grupama.
Dođite da  svet zajedno učinimo bezbednijim mestom za život.


Naši zaposleni

Jelena Georgijević,kontrolor poslovanja
 

"Pre 12 godina, nakon  završenih studija na Ekonomskom fakultetu i skromnim iskustvom u finansijama, u G4S sam došla na svoje prvo radno mesto u sektoru računovodstva. Tokom dugogodišnjeg rada stekla sam neophodno znanje i veštine potrebne za kompleksne analize podataka. Zahvaljujući tome sam oktobra  2018.  godine došla na poziciju kontrolora poslovanja što mi je donelo nove odgovornosti, ali i zadovoljstvo da radim posao koji volim. Verujem da će u narednom periodu biti još puno prostora za moj dalji profesionalni napredak i usavršavanje." Jelena je prošle godine izabrana za najboljeg zaposlenog u direkciji. ​"S jedne strane, ova nagrada svakako predstavlja potvrdu mog dosadašnjeg rada i zalaganja, a sa druge nameće obavezu da ostvarim još zapaženije rezultate u budućem periodu. Dodatno me raduje saznanje da se nalazim u podsticajnom radnom okruženju u kojem su prepoznate pozitivne vrednosti, a to smatram ključnim faktorom uspešnosti u savremenom poslovnom svetu."

Milica Omerović, službenik obezbeđenja

"Ovo  je moj  prvi posao i on me je naučio, pre svega, radnoj navici i odgovornosti. Imam divne kolege na čiju pomoć mogu da se oslonim uvek. Trenutno obavljam zadatke patrole i video nadzora. Nadam se napredovanju u našoj firmi, kada završim višu školu. " Milica je vicešampionka sveta u karateu. "Pored karatea kojim se bavim 12 godina, pevam u dva šabačka hora, završavam višu školu u oblasti informacionih tehnologija i planiram da upišem još jedan jezik pored engleskog jezika koji poznajem. Karate me je naučio šta je to timski duh, porodica, žar za uspehom, naučio me da ako si dovoljno požrtvovan i nešto dovoljno želiš i radiš na tome, uspeh je neizbežan."


Adrijan Mažar, službenik obezbeđenja u CIT-u

Iz Kule je došao u Beograd kako bi trenirao atletiku u svom omiljenom klubu, disciplinu srednje pruge, u Partizanu. Ujedno sudi utakmice američkog fudbala među kojima je bilo mnogo finala u Srbiji. 
A 2017. godine se, tražeći posao, našao u G4S-u. Najpre kao službenik obezbeđenja na objektu, zavoleo je dinamičan posao i rad sa ljudima. Adrijan se odlučio za prelazak u Odeljenje za transport gotovine i vrednosti jer je “ovaj posao je još dinamičniji, ali i odgovorniji, zahteva mnogo discipline i opreznosti”, kaže on i ističe da je i po prirodi osoba koja voli adrenalin, zbog čega mu prija rad u CIT-u. Sviđa mu se i sistem rada u kompaniji. “Posao me motiviše iz dana u dan, donoseći  nove izazove.” Nije lak, naglašava, ali ga zato i voli. 
S obzirom na to da je mlad započeo karijeru u našoj kompaniji, primećuje veliki napredak u svom ličnom i profesionalnom razvoju. Raduje ga što je član liderskog G4S tima.
Adrijan sreću pronalazi u malim stvarima. Trčanje, vožnja bicikla, različiti vidovi rekreacije. On teži višim ciljevima, verujući  tako da će njegov rad i trud biti prepoznati u periodu što dolazi.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

G4S Secure Solutions d.o.o.

Viline Vode 6,

prijavezaposao@rs.g4s.com

http://www.g4s.rs/sr-Latn-RS/

011/ 2097904
Facebook
Twitter