Galenika a.d. Beograd

Galenika a.d. Beograd

Posvećeni ljudima, verni zdravlju!

O kompaniji

Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova

Stvaranje dodatne vrednosti za korisnike, stručnu javnost, zaposlene i akcionare postavljanjem najviših standarda industrije i primenom više decenijskog iskustva u pružanju inovativnih rešenja u farmaceutskom poslovanju je naša misija.

Farmaceutska kompanija Galenika je osnovana 1945. godine. Novembra 2017. godine postala je deo NC Group, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija iz Latinske Amerike. Galenika je proizvođač generičkih lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i proizvoda za svakodnevnu upotrebu. Strategija novog vlasnika jeste razvoj Galenike kao moderne i fleksibilne kompanije, fokusirane na istraživanja i razvoj, koja konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda za unapređenje zdravlja i kvaliteta života, na zadovoljstvo korisnika.

  • 76 godina smo u službi zdravlja sa preparatima i lekovima koji najčešće život znače.
  • Više od polovine jednog veka poslujemo sa uspehom, a na zadovoljstvo naših potrošača.
  • Međunarodna kompanija i regionalni lider u obezbeđivanju farmaceutskih proizvoda dizajniranih za poboljšanje kvaliteta života.

Galenika u svom asortimanu ima preko 250 proizvoda, naši proizvodi su brendovi kojima se veruje.

Svesni činjenice koliki je značaj upravljanja ljudskim resursima u ostvarenju naših ciljeva, orijentisani smo na stalno ulaganje u razvoj naših zaposlenih. Kadrovska struktura i raznovrsnost obrazovnih profila, stručnjaka različitih kompetencija, doprinosi uspehu poslovanja i predstavlja našu najveću vrednost.

Naše Vrednosti: Integritet, Strast, Hrabrost, Odgovornost

Naša Vizija: Međunarodna kompanija i regionalni lider u obezbeđivanju farmaceutskih proizvoda dizajniranih za poboljšanje kvaliteta života.

Naša Misija: Stvaranje dodatne vrednosti za korisnike, stručnu javnost, zaposlene i akcionare postavljanjem najviših standarda industrije i primenom više decenijskog iskustva u pružanju inovativnih rešenja u farmaceutskom poslovanju.

Galenika danas ima jasno definisan tok razvoja i ostvarene impresivne rezultate koji se, osim u dobijenim nagradama, vide i u pokazateljima poslovanja.

U narednim godinama očekuje nas velika tržišna ekspanzija, zahvaljujući kontinuiranim investicijama u strukturu i istraživanje, kao i širenju proizvodnih linija i asortimana. Nastavljamo tradiciju dugu 76 godina, sa jasnom vizijom da Galenika uvek bude na mestu koje joj pripada – na VRHU.

Nemoj propustiti šansu da budeš deo našeg tima! Radujemo se tvojoj prijavi!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batajnički drum bb, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07726325

PIB

100001038

Broj zaposlenih

501 - 1000