Galerija Podova d.o.o.
Galerija Podova d.o.o.

Galerija Podova d.o.o.

O kompaniji

Od otvaranja prve prodavnice, pre nešto više od 50 godina pa sve do danas, vođeni smo željom da inspirišemo kupce da kroz promene u enterijeru unesu radost u svoju svakodnevicu.


O kakvim god promenama da se radi, pažljivo biranom ponudom tepiha, podova i kućne dekoracije, trudimo se da budemo od pomoći u svakoj fazi uređenja stambenih i poslovnih prostora. Tu smo da zajedno osmislimo izgled enterijera, organizujemo dostavu, ugradnju, šivenje zavesa i sl.


Na 46 lokacija u 36 gradova u Srbiji i Crnoj Gori, u prepoznatljivo uređenim prodavnicama, naši prodavci su tu da pažljivo saslušaju dileme kupaca, pomognu da ih zajedno rešimo i predlože najbolje opcije za kupovinu.


Prilagođavanje potrebama kupaca, uvođenje novih proizvoda, širenje maloprodajne mreže i prodajnih timova, pomogli su da na tržištu budemo prepoznati kao mesto koje kupci obavezno posećuju kada žele da promene nešto u svom enterijeru.


Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenih, vrsnih trgovaca i profesionalaca u svom poslu, koji nose bogato znanje, iskustvo, kulturu i timski duh. Iskusnije kolege su ogromna podrška mlađim kolegama željnim znanja, učenja i dokazivanja. A da bi sav njihov trud zaživeo u domovima naših kupaca na pravi način, od velikog značaja je i rad kolega iz službi podrške.


Kako biste se bolje upoznali sa nama posetite nas na: www.galerijapodova.com

Beneficije

Proces selekcije

Kako su zaposleni ključ uspeha i glavna pokretačka snaga kompanije, nastojimo da obavimo transparentnu i adekvatnu regrutaciju, selekciju i odabir kandidata koji će se najbolje uklopiti u naš način rada. U zavisnosti od toga za koju poziciju kandidati konkurišu, selekcije po potrebi prilagođavamo.


Proces selekcije se sastoji iz sledećih koraka:  • Prijava kandidata na konkurs – konkursi se mogu pronaći na sajtovima za zapošljavanje i na kompanijskom sajtu u delu Karijera.
  • Selekcija prijava - sve prijave se selektujemo na osnovu kriterijuma koji su u vezi sa uslovima konkursa.
  • Telefonski intervju - U zavisnosti od pozicije, nekad telefonski intervju prethodi zakazivanju prvog intervjua. Telefonski intervju je pogodan za dobijanje najvažnijih informacija o kandidatu, kao i samo informisanje kandidata o konkretnoj poziciji i uslovima rada.
  • Prvi krug razgovora - Kandidate koji zadovoljavaju uslove konkursa pozivamo na prvi krug razgovora koji se obavlja sa predstavnikom HR-a i rukovodiocem budućeg novozaposlenog. U okviru ovog intervjua baziranog na definisanim kompetencijama, bliže se upoznajemo sa kandidatom, njegovim iskustvom i interesovanjima, ali se i kandidat upoznaje sa kompanijom i radnim mestom za koje je konkurisao.
  • Završni krug selekcije - obavlja se sa kolegama iz HR službe i rukovodiocem sektora za koji se traži novi kolega/koleginica.


Kandidati koji ne zadovolje kriterijume mogu ostati u našoj bazi kandidata, a s njima ćemo stupiti u kontakt kada budemo imali potrebu za istom ili sličnom radnom pozicijom.


Na kraju procesa selekcije, sve kandidate blagovremeno obaveštavamo o ishodu konkursa.


Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Industrijska zona 8, 21400 Bačka Palanka, Srbija

Kontakt
Matični broj

08686980

PIB

100753453

Broj zaposlenih

251 - 500