Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Galerija Podova

Galerija Podova logo
Industrijska zona bb
21400 Bačka Palanka
Srbija
101-250
100753453
08686980

Galerija Podova


Galerija Podova je prvi i najveći specijalizovani maloprodajni lanac na tržištu podnih obloga na Balkanu sa tradicijom dužom od 40 godina. Konstantno usavršavanje poslovanja, širenje maloprodajne mreže i unapređenje kvaliteta ponude omogućili su da Galerija Podova bude prepoznata kao lider na tržištu.

Široku ponudu proizvoda čine moderni i savremeni podovi: parket, laminat, vinil, tepisi, tepisoni, dekoracija i prateći proizvodi vodećih svetskih proizvođača. Dostupnost proizvoda iz široke ponude je obezbeđena putem jake maloprodajne mreže koju danas čine 41 prodavnica u 33 grada u Srbiji i Crnoj Gori.

Galerija Podova kao svoju najveću vrednost vidi svoje zaposlene. Mesto koje ona danas zauzima kao i njen dalji rast i razvoj, temelje se na kumulativnom naporu i konstantnom razvoju svih njenih zaposlenih, kao i njihovom velikom kreativnom doprinosu. Zaposlene Galerije Podova karakteriše profesionalnost, ljubaznost, uslužnost i stručnost.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.