Gas Lider d.o.o.

Gas Lider d.o.o.

O kompaniji

Preduzeće "GAS LIDER" d.o.o. ovlašćeni je uvoznik i distributer renomirane kompanije "VAILLANT GmbH" za Srbiju. Nalazimo se na auto putu Beograd - Niš, na ulazu u Vrčin, ul. Negotinska br.1 Tel./fax: 011/8053-370, 8055-803, e-mail: office@gaslider.co.yu

U našem asortimanu nalaze se najkvalitetniji proizvodi kako iz gasnog i električnog programa, tako i proizvodi namenjeni iskorišćenju solarne energije.

S obzirom, da je proces gasifikacije veoma aktuelan na teritoriji Srbije, za sada, je naš primarni cilj da što kvalitetnije pokrijemo tržište naše zemlje, a to ćemo postići kroz kvalitetno organizovanu kadrovsku politiku. Angažovanje stručnog i obrazovanog kadra daje nam mogućnost da u praksi realizujemo projekte kapitalnih gasovodnih sistema, gasifikaciju industrije i distribuciju gasnih i električnih aparata za domaćinstva. Veoma važan segment našeg delovanja je i mogućnost pružanja tehničke podrške kako projektantima, tako i krajnjim potrošačima.

Mladi, dinamični, ambiciozni i komunikativni ljudi već čine osnovnu strukturu našeg kolektiva, tako da i u buduće planiramo angažovanje kadra koji može da zadovolji kriterijume naše kompanije. Ono što mi kao kompanija možemo da ponudimo kao povratnu reakciju je adekvatna satisfakcija u vidu odličnih uslova rada kao i mogućnost napredovanja,

Imajući u vidu činjenicu stalnog napretka i inovacija u oblasti gasne tehnike, našem kadru je omogućeno dalje usavršavanje i edukacija kroz seminare i obuke koji se tokom cele godine kontinuirano organizuju.

"GAS LIDER" d.o.o. je preduzeće koje u svojim dugoročnim planovima ima zadatak da svojim angažovanjem i stručnošću opravda kako svoje ime, tako i poverenje poslovih partnera.


Kontakt

Gas Lider d.o.o.

  • ul. Mileta Cerovca 24
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104110760
  • Matični broj: 20091029
011/8055-803, 011/8053-370

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.