Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss logo
Beogradska 85, 11272 Dobanovci, Srbija
Beograd
SRBIJA
101-250
101911031
17431021

Gebrüder Weiss


Preduzeće današnjice. Sa duboko uvreženim korenima.

U svojoj zemlji biti najbolji pružalac usluga za klijente. Sa ovakvom filozofijom firma Gebrüder Weiss postala je najveće austrijsko preduzeće za pružanje usluga u području transporta i logistike, koja je u posedu jedne porodice. Sa preko 2500 radnika i 50 lokacija samo u Alpskoj republici.

Na domaćem tržištu Austrije Gebrüder Weiss nudi svojim klijentima široko razgranatu ponudu servisa za transport i logistiku za nacionalnu i globalnu razmenu roba. Kako u zanatsko industrijskom tako i u privatnom sektoru. Zajednički cilj radnika je da se svakom kupcu ponudi rešenje za transport i logistiku, koje će mu najviše pomoći.

Preduzeće sa centralom u Lauterach, Vorarlberg, ima tradiciju od preko pola milenijuma. Zahvaljujući kulturi otvorenosti prema svetu i radoznalosti kada je reč o novitetima, GW postaje sve modernije preduzeće. Takodje zahvaljujući humanom duhu porodičnog preduzeća, koji se održao uprkos svim promenama i koji je narandžastom koncernu podario njegov nezamenjljivi identitet. Tu spada i posebno razumevanje društvene odgovornosti. Tako Gebrüder Weiss nije samo jedan od najvećih centara za obrazovanje učenika u Austriji, nego svojim trening-programima priprema mlade sposobne ljude za buduće zadatke rukovodjenja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.