Gebrüder Weiss

Gebrüder Weiss

Poslovi

Službenik obezbeđenja

Beograd

rok 08.10.2020.

O nama

Sa istorijom dugom preko 550 godinaGebruder Weiss je najstarija logistička kompanija na svetu – kao i jedna od najuspešnijih.

Koji je temelj ovog uspeha? Naši zaposleni!

Zato što im dajemo slobodu u pronalaženju novih pristupa i imaju aktivnu ulogu u oblikovanju naše budućnosti – na više od 150 lokacija širom sveta.


Naši zaposleni

Branislav Bećagol,
Viljuškarista, logističko skladište

U Gebruder Weiss sam došao pre nešto više od 18 meseci, na poziciju magacionera, a danas radim kao viljuškarista. Većinu svog radnog dana provedem za viljuškarom, a vrlo često pomažem i kolegama u komisioniranju i odvajanju robe. Radni dan započnem svojim malim ritualima; dođem u pola 8, presvučem se, sačekam kolege i popijemo kafu zajedno. A onda, svi na posao.
Moj prvi zadatak je da proverim viljuškar i pripremim sve što je potrebno.
Ono što mi je najvažnije na poslu je bezbednost. Vodim računa o sebi, a još više vodim računa o drugima, na meni je sa te strane velika odgovornost.
Preporučio bih GW kao odličnog poslodavca, imamo dobre uslove rada, dobar tim, dobru komunikaciju sa kolegama, a važno je i to što je kompanija stabilna i sigurna.

Katarina Savić,
​HR saradnica

U GW-u sam započela svoju karijeru pre nešto manje od dve godine, na poziciji HR saradnice. Ovo je ujedno i moje prvo radno iskustvo.
Moj radni dan počinje i završava se u kancelariji ljudskih resursa. U toku dana se trudim da odgovorim na sva postavljena pitanja naših zaposlenih, kao i da uspešno savladam sve nepredviđene situacije koje predstavljaju izazov za sve nas. Trudim se da mi svaki dan bude uspešan, da ostvarim ciljeve koje sam si postavila prethodnog dana. Takođe, administracija i srešivanje dokumentacije su sastavni deo mog posla, kao i rad na određenim internim i eksternim platformama u vezi sa edukacijom naših zaposlenih.Komunikacija sa omladinskim zadrugama je isto deo svakodnevice.
Na poslu mi je jako važna atmosfera i pozitivna energija kao jedinstveni pokretač svega. Konstantna motivacija jesu i naši ljudi koji su neiscrpan izvor ideja i inspiracije.
Gw bih preporučila pre svega zbog zdravog radnog okruženja i lepe korporacijske kulture. Takođe, istakla bih GW kao poslodavca koji pruža siguran i stabilan posao, redovna primanja, kao i mogućnost dodatnog usavršavanja i konstantnog napretka. Za nekoga ko je svoje prve korake u karijeri napravio ovde, smatram da GW pruža izvanredne mogućnosti za mlade kadrove koji žele da napreduju i uspešno grade svoju karijeru


Vladan Gavrić,
​Rukovodilac carinskog skladišta

Od pre nekoliko meseci sam na poziciji Rukovodilac carinskog skladišta, a u Gebruder Weiss-u sam zaposlen od 2015. Krenuo sam od samog početka, na poziciji magacionera. Trudom, radom, željom za uspehom sam vrlo brzo preuzeo rolu šefa smene, a skorašnje unapređenje mi je potvrdilo da se uložen trud isplati i da kompanija ceni dobre radnike.
Nove odgovornosti za mene znače i drugačiju vrstu posla. Fokusiran sam na proveru i kontrolu dnevnih zadataka, od utovara, rasporeda pošiljki, kontrole ukupnog broja zbirnih kamiona, provere izvoza, pa do saradnje sa drugim sektorima ali i neprekidnog rada sa ljudima. Moj posao je da omogućim da svaki član mog tima bude najbolja verzija sebe.
Motivišu me novi izazovi, mogućnost da unapredim postojeće procese, a najviše od svega, motivišu me vidljivi rezultati rada.
Ukratko, volim svoj posao, srećan sam što imam priliku da radim u velikom sistemu i preporučio bih  GW svima-to je gigant koji daje puno mogućnosti.


Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/GWWorld/

Kontakt

Gebrüder Weiss

Beogradska 85, 11272 Dobanovci, Beograd, SRBIJA

hr.srbija@gw-world.com

https://www.gw-world.com/rs/greatjobs/

+381 11 3715 960
Facebook
Twitter