Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Gecic law

Gecic law  logo
Nikole Spasica 2 11000 Beograd
Beograd
SRBIJA
011/404-35-70
< 20
107987195
57320923

Gecic law


Advokatska kancelarija Gecić Law jedna je od najuticajnijih inovativnih kancelarija u regionu, a to je postigla kroz izgradnju dugoročnih odnosa sa klijentima zasnovanih na reciprocitetu, poverenju i najvišim standardima profesionalne etike. Sa novim pristupom u pružanju pravnih usluga, mi nastojimo da izmenimo tradicionalnu ulogu koju advokatska kancelarija igra na regionalnom tržištu, kako bismo postigli superiorne rezultate za naše klijente.

O nama
Gecić kancelarija  nastala je kroz spajanje bivših članova nekoliko lokalnih, istaknutih advokatskih kancelarija pri čemu ih je vodila zajednička vizija o stvaranju prave korporativne meritokratije posvećene najvišim standardima u advokatskoj praksi. Jedino merilo našeg uspeha su konkretni rezultati i zadovoljstvo naših klijenata.
Imajući to na umu, dosledno primenjujemo poslovni model nalik onom prisutnom u najistaknutijim američkim i britanskim advokatskim kancelarijama. Takav pristup promoviše pažljiv odabir predmeta, fleksibilnost kako bismo ispunili sve potrebe klijenata, prilagodili im rešenja, te kako bismo posvetili najbolje ljude svakom konkretnom zadatku.
Naša praksa je tokom poslednjih godinu dana, uz neprestan rast baze klijenata i našeg tima, doživela neverovatan razvoj, čemu svedoče i vodeće uloge naših advokata u najvećim aktuelnim projektima u Srbiji.
 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Postanite deo našeg tima
Spoj izvanredno kvalifikovanih i iskusnih pojedinaca, u kombinaciji sa temeljnim poznavanjem regionalnog poslovanja i pravne i političke scene stavlja nas u jedinstven položaj da na najbolji način pristupimo i najzahtevnijim problemima i sporovima naših klijenata. 
Kao jedna od najbrže rastućih kancelarija, uz istovremenu posvećenost unošenju novina na regionalno tržište pravnih usluga, uvek smo u potrazi za talentovanim, kreativnim i preduzimljivim advokatima i multidisciplinarnim stručnjacima koji kreativno razmišljaju i koji dele naš entuzijazam za izvrsnost u uslugama, inovacije i profesionalni razvoj.
Ukoliko smatrate da posedujete kvalitete potrebne za uspešan rad u našoj kancelariji, ali niste sigurni koje mogućnosti nudimo, slobodno nas kontaktirajte. Naši advokati i stručni saradnici, koji dolaze sa najprestižnijih fakulteta poput Carnegie Mellon, Florence EUI, KU Leuven, Maastricht, Nottingham, Pantheon-Assas i drugih, jedva čekaju da podele svoju perspektivu i temeljno poznavanje prava i poslovanja kako bi vam pomogli da pronađete odgovarajući pravac u karijeri.
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Ukoliko tražite bogatu karijeru koja će vam pružiti odgovornost, obuku i sofisticirane izazove, pozivamo vas da nas kontaktirate.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.