GENEKO

GENEKO

O kompaniji

Geneko je tehnološka kompanija specijalizovana za dizajniranje i proizvodnju visoko pouzdanih M2M proizvoda i rešenja za svoje kupce širom sveta. Sopstveni dizajn i razvoj veoma prilagodljivog hardvera i softvera čine srž naše kompanije.

 

Sa vrhunskim razvojnim timom, sopstvenim projektovanjem i proizvodnjom mi smo jedan od vodećih ICT proizvođača u regionu. Naše proizvode izvozimo u više od 40 zemalja širom sveta direktno ili preko poslovnih partnera i distributera. Na domaćem tržištu naši klijenti su veliki privredni sistemi, organi državne uprave, pošta, telekom operatori, banke i mnogobrojni korisnici u različitim privrednim granama.

 

Područje poslovanja

Mi smo usmereni na male i velike kompanije u nastojanju da unapredimo njihovo mobilno poslovanje, odnosno primenimo mobilne i Internet tehnologije u njihove poslovne svrhe. Posvećeni smo tome da ponudimo kompletna i ekonomična rešenja širokom krugu naših korisnika za raznovrsne M2M primene za povezivanje bankomata, telemetriju, kontrolu opreme, nadgledanje okruženja, praćenje vozila, izveštavanje i ostale industrijske primene.

 

Naš tim

Ostvareni uspeh dugujemo stručnom znanju i veštini ljudi zaposlenih kod nas i njihovoj posvećenosti poslu kao i iskustvu koje smo stekli u prethodnih 15 godina u tehnologiji prenosa podataka preko mobilne mreže od GPRS do LTE standarda. Agilno, inovativno i odgovorno osoblje nam omogućava da ostvarimo održiv razvoj u svim oblastima poslovanja.

 

Diversifikovani portfolio

Naš proizvodni program se sastoji od četiri osnovne kategorije:

• 3G i LTE celularni ruteri i GPRS terminali
• Uređaji za satelitsko praćenje vozila i web FMS softver
• Fiskalne kase i printeri
• SDC kontroleri za implementaciju naplate poreza u maloprodaji

 

Naše proizvode projektujemo i razvijamo po posebnim zahtevima u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i dizajna. U proizvodnji primenjujemo svetske tehničke standarde, norme i preporuke i kontrolišemo kvalitet svakog pojedinog proizvoda. Svi proizvodi su usklađeni sa domaćim propisima i poseduju CE sertifikate.

Zahvaljujući sopstvenom razvoju hardvera i softvera, naše proizvode i sisteme možemo lako prilagodi specifičnim zahtevima korisnika.

 
Pouzdan partner

Poverenje i dugoročna poslovna saradnja bazirana na visokokvalitetnim proizvodima i sveobuhvatnoj vrhunskoj tehničkoj podršci su naši primarni ciljevi. Kompaniju smo organizovali tako što smo pojednostavili poslovne procese u svrhu pružanja usluga klijentima koji nas mogu kontaktirati veoma brzo i na jednostavan način. Implementirali smo i sertifikovali sisteme menadžmenta zasnovane na standardu ISO 9001:2008 i ISO 27001:2011 da bi obezbedili kontinuirano unapređivanje kvaliteta proizvoda i usluga i bezbednost informacija.


Briga o životnoj sredini

Kao kompanija i kao pojedinci doprinosimo očuvanju okoline u kojoj živimo i radimo. Ulažemo puno napora u brizi za naše okruženje.

 
Reference
Naše proizvode prodajemo širom sveta. Uspešno smo implementirali 3G/4G celularne rutere na povezivanju bankomata i udaljenih kancelarija, u upravljanju energentima, vodom, naftom i strujom, i na ostalim područjima M2M primene. Naši ruteri su osnov za Internet of Things spremni da gotovo svaki uređaj učine dostupnim preko Internet mreže. Glavna tržišta su EMEA region i zemlje Azije, Pacifika i Južne Amerike.
 
Kao ovlašćeni proizvođač učestvovali smo u implementaciji kontrole naplate poreza u maloprodaji preko GPRS terminala, Sales Data kontrolera i fiskalnih kasa u Srbiji, jugoistočnoj Evropi i Africi. Oko 40% svih instaliranih GPRS terminala u Srbiji su Geneko Spark terminali.
 
Veliki broj transportnih kompanija i javnih uslužnih preduzeća je primenio naše Fox uređaje za satelitsko praćenje vozila i upravljanje voznim parkom. Pored lokalnog srpskog tržišta – gde za klijente imamo velike industrijske sisteme, državnu administraciju, banke i telekomunikacione kompanije – ove proizvode prodajemo u zemljama Evropske Unije, jugoistočne Evrope i Afrike.

Kontakt

Adresa

Bulevar despota Stefana 59a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07569980

PIB

101824831

Broj zaposlenih

51 - 100